❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb | 35.388₺

2. el bulaşma sakın, arkadaşım macbook pro almış m3 pro serisi çok uygun fiyatlı falan aradan tam 4 ay sonra anakartı yanmış lavuk kahve dökmüş içine tabi döktüğünü söylemediği için oksitlenme olmuş o yüzden dikkat et brom
İkinci el asla düşünmüyoruz zaten ben böyle kapalı kutulara (laptop) asla güvenmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kredi kartı yok mu taksitle çeksin işte. PT taksit de yapmıyordu.
Nakiti hiç yokmuş 20 bini falan altın yerine nakit olsa 10 bin koyacaktım. Kredi kartı kullanmıyoruz valla, ailede var bir tek. Onu da karıştırası yok.

256 çikolatasını isteyen de 31 bin civarı:
bunu alanlar fena pişman olucak apple ın yeni yapay zeka özelliklerinin çok azını kullanabilecek biliyorsunuz ki apple yapay zekalı işlemcilere ağırlık vermesinin sebebi rakipleri amd ve intel başarılar katediyor , uzun lafın kısası sistem gereksinimleri yeni siri yi kaldırabilecek bir potansiyel i yok , apple zaten 1 yıldır neo yu görmezden geliyor elde kalan mobile işlemcilerle yapılmış bir laptop esasında alan arkadaş 20 bine filan almalı , bu fiyatlara air modeli düşer yakında onu alın daha iyi

bunu alanlar fena pişman olucak apple ın yeni yapay zeka özelliklerinin çok azını kullanabilecek biliyorsunuz ki apple yapay zekalı işlemcilere ağırlık vermesinin sebebi rakipleri amd ve intel başarılar katediyor , uzun lafın kısası sistem gereksinimleri yeni siri yi kaldırabilecek bir potansiyel i yok , apple zaten 1 yıldır neo yu görmezden geliyor elde kalan mobile işlemcilerle yapılmış bir laptop esasında alan arkadaş 20 bine filan almalı , bu fiyatlara air modeli düşer yakında onu alın daha iyi
Fiyat konusu biraz global bir sebep. Apple maalesef çip krizi karşısında dayanamadığı fiyatlarına zam yaparak resmen ilan etti. Öğrenci indirimli şekilde 700$ dolara satılıyor ve bu değer zaten şu anki 256GB parasıyla aynı. Kendi çiplerini sadece tasarlamakla kalmayıp üretmeyi becerebilselerdi belki bu yaşanmazdı fakat başkasından tedarik edildiği için maalesef bu derece pahalı oluyorlar. Bu fiyata daha güzel ekrana veya depolamaya sahip Windows laptop bulmak tabi ki mümkün.

Yapay zeka konusunda dediklerine katılmıyorum çünkü Apple tüm M, A18-19 ve A Pro işlemcilerine Siri AI'ı getirecek fakat hızlı ve daha iyi çalışması için A19 Pro , Mac M3 ya da iPad M4 istiyor. Apple zaten yapay zeka tarafında bu kadar gerideyken üstüne böyle saçma bir hamle yapmaz. Tüm Apple Intellegance destekli modeller Siri AI'ı gayet çalıştıracak.

Apple ekosistemi içerisinde olan veya Apple kullanmak isteyen birisi için pişman olunacak bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

Çıkış yılı ve güç kaynaklı Air M2'den daha fazla güncelleme alacağını düşünüyorum. Yani güncellik açısından şu an çok rahat 6 yılı var bu cihazın.

Son düzenleme:
MacOS yüklü 13" iPhone. GSM özelliği de olsa iPhonelardan bile fazla satarmış. :kekw:

Çalıştıracağım programlar için windows bilgisayar şart olmasa alırdım. Bu fiyatlara windows tarafında ne almak mantıklı ?

Merhabalar ben indirimi kaçırdım ama bir daha tekrarlanır mı sizce veya pozitif teknolojiden falan alayım mı piyasayı falan takip eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhabalar ben indirimi kaçırdım ama bir daha tekrarlanır mı sizce veya pozitif teknolojiden falan alayım mı piyasayı falan takip eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Son 1 haftada 2 kere indirime girdi bu laptop. Tekrar girer mi emin değilim fakat pt.com.tr'de bir süre daha 33 ve 37 bin lira seviyesinde olur. Tek kötü yanı taksit avantajı yok. Birkaç hafta daha bekleyebilirsin.

Teşekkürler, ben günlük işlemler tez süreci ve ileride iş hayatı gibi uzun ömürlü olduğu için macbook düşünüyorum fikrini almak isterim ilk başta neo düşündüm fakat 8gb ram dolayısıyla kimse önermiyor pozitif teknolojide M2 ile M4 arasında 9 bin tl fiyat farkı olduğu içinde çok arada kaldım sizin fikriniz nedir acaba

Teşekkürler, ben günlük işlemler tez süreci ve ileride iş hayatı gibi uzun ömürlü olduğu için macbook düşünüyorum fikrini almak isterim ilk başta neo düşündüm fakat 8gb ram dolayısıyla kimse önermiyor pozitif teknolojide M2 ile M4 arasında 9 bin tl fiyat farkı olduğu içinde çok arada kaldım sizin fikriniz nedir acaba
Neo günlük işini uzun bir süre görecektir fakat alabiliyorsan en ideali M4'tür. M2 hem eski hem de biraz arada kalan bir model.

kullanma amacın ne olacak laptopu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

temiz ikinci el al

Bu sene tez yazıcam onun dışında günlük işler office programları. Aslında işlemci ile pek işim yok neoyu tercih etmeme sebebim uzun vadede raminin sıkıntıya sokacağını düşünmem birde ilk macbook olacak sıfır olsun istiyorum biraz kararsız kaldım o yüzden

Bu sene tez yazıcam onun dışında günlük işler office programları. Aslında işlemci ile pek işim yok neoyu tercih etmeme sebebim uzun vadede raminin sıkıntıya sokacağını düşünmem birde ilk macbook olacak sıfır olsun istiyorum biraz kararsız kaldım o yüzden
temiz ikinci el m2 al 30 pil döngüsü falan 30 bine var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,692
Üyeler
199,886
Son üye
._Emre_.

Geri