🔥İndirim Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Gddr7 256 Bit Dlss4 Ekran Kartı | 50.898 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kart Hakkındaki Yorumlarını Bekliyoruz .
Lianli Lancool 207 kasada kullanıyorum, hava akışı mükemmel bir kasa. Kart güzel, 3 slot, sff olanlara göre daha kalın daha serin çalışıyor. Fanları sessiz, 0 rpm modu var, masaüstündeyken falan fan dahi açmıyor. Grafikleri çok iyi olan, kartı tam yüke sokabilen oyunlarda 70 derece\%55 fan üstünü görmedim. Afterburnerdan herhangi bir fan ayarı yada undervolt da yapmadım, yapsam 65i geçeceğini düşünmüyorum. 50 bandına colorful battleax de düşüyordu, beklerim diyen olursa onun görünüşü daha iyidir bundan. Ama güzel kart, coilwhine vs yok çiçek

9 ay önce almıştım. 1000 TL'de puan vermişti, 38000'e gelmiştiAlıntıyı görüntüle
hocam kart nasıl memnun musunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lianli Lancool 207 kasada kullanıyorum, hava akışı mükemmel bir kasa. Kart güzel, 3 slot, sff olanlara göre daha kalın daha serin çalışıyor. Fanları sessiz, 0 rpm modu var, masaüstündeyken falan fan dahi açmıyor. Grafikleri çok iyi olan, kartı tam yüke sokabilen oyunlarda 70 derece\%55 fan üstünü görmedim. Afterburnerdan herhangi bir fan ayarı yada undervolt da yapmadım, yapsam 65i geçeceğini düşünmüyorum. 50 bandına colorful battleax de düşüyordu, beklerim diyen olursa onun görünüşü daha iyidir bundan. Ama güzel kart, coilwhine vs yok çiçek
şimdi gördüm hocam teşekkürler

Öyle bir bolluk var ki, asus 9070xt 30k’dan 5070 ti 41k’dan siparişlerimi iptal ettim. Gerisini siz düşünün 🤣

kral paylaşmak için paylaşma artık indirim diye attığın hiçbir şey indirim değil

vatan bir aya 40 bine satar üzülürsünüz
Güzel diyorsunda geçen ki vatan indirimi değişikti biraz yani indirim değilde sanki site bug'a girmişti ürün sayfasında filan bir şey yok sadece sepette görünüyordu . Ürün kampanyaları belli olmuyor yarın tutar yine 40k ya verir ama biraz zor gibi şu aralar .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,992
Üyeler
200,000
Son üye
Demokratik Kongo

Geri