Ipad İçin Klavye ve Mouse Önerisi

Tamam o zaman bunu bana değil konuyu açan kişiye göndersen daha güzel bir hamle olur. Ben bu klavyeyi aldığımda bu model ne yazıkki yoktu. Bu attığın model yeni bir model büyük ihtimalle. Ayrıca 500 etmez demek baya abartı olur. Ayrıca ok tuşlarını gereksiz gören biri olarak bana hitap eden bir klavye değil. Sadece siyah renkte olması da önemli eğer seçeneklerde tek renk varsa bu onun için bir artı olur. Genel olarak güzel duruyor.
sadece youtubedan aç sesini dinle

sadece youtubedan aç sesini dinle
Evet attığın klavye blue switch. Benim attığım ise kahverengi. Bu klavyeyi brown switch olarak almak benim tercihimdi. Kullanıcı hangisi switchi isterse onu tercih edebilir. Ayrıca dediğim gibi klavyenin tek renk olması şartı yoksa güzel klavye.

Beyler adam ipad icin istiyor ne atıyonuz ya. Kütüphanede cıkarıp tak tak klavye mi kullanacak

Evet attığın klavye blue switch. Benim attığım ise kahverengi. Bu klavyeyi brown switch olarak almak benim tercihimdi. Kullanıcı hangisi switchi isterse onu tercih edebilir. Ayrıca dediğim gibi klavyenin tek renk olması şartı yoksa güzel klavye.
hala switchleri blue brown diye ayırıyor musun dostum yıl 2019 değil,

sadece sesi dinle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler adam ipad icin istiyor ne atıyonuz ya. Kütüphanede cıkarıp tak tak klavye mi kullanacak
zaten bunları önermem de arkadaş saçma öneriler yapmış ona ithafen

sadece sesi dinle

zaten bunları önermem de arkadaş saçma öneriler

sadece sesi dinle

zaten bunları önermem de arkadaş saçma öneriler yapmış ona ithafen
Bana ithafen yapman ne yazık ki bir şey değiştirmiyor. Ben onları atmamdaki amaç kesin al f/p bundan iyisi bulunmaz diye değil güncel olarak İpad kullanmam ve memnun kalmam. Kullanıcının nasıl bir şey aradığını da bilmediğim için f/p olup olmamasına bakmadım. Öneri yapılırken de illaki f/p olacak diye bir şey yok. F/p kadar kullanıcı deneyimleri de önemlidir. Yabana atılacak bir durum da değil. Sana göre kötü olabilir . Ben zaten sen al diye atmadım oraya. Kararı verecek olan konuyu açan kişi. Attığın klavye ise benim attığım model arasında farklar var. Önerilerinizi konu sahibine yönelik yaparsanız çok daha fazla yol kat edebiliriz. Sevgiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye
nwphem

Geri