Monster pusat businessHerkese iyi günler. Tablet için pratik, taşınması kolay Bluetooth bir klavye&mouse almak istiyorum. Piyasaya hiç hakim olmadığım için sizlerin önerilerini bekliyorum.
Tablet modeli; Ipad Pro M4 7. nesil 13 inç
Fiyat aşırı absürdAçıkçası en iyi şey apple ın kendi ürünleri
Stok yokMonster pusat business
Fiyat aşırı absürd
Stok yok
Hocam bunlar çok büyük ya ben daha çok tablet çantasına sığacak şu boyutlarda bir şey arıyorumDün bu sette ₺100 kupon vardı, galiba bitmiş.
![]()
Havit KB835WB Kablosuz Klavye ve Mouse Seti | Türkçe Q | Bluetooth + 2.4GHz | Sessiz Tuş - Siyah - Fiyatı, Yorumları
KB835WB Kablosuz Klavye ve Mouse Seti | Türkçe Q | Bluetooth + 2.4GHz | Sessiz Tuş - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Ayrı ayrı alayım dersen de fare olarak şunu öneririm. Yan tuşlar hariç bayağı sessiz. Yan tuşları da diğer farelerin yan tuşlarına göre sessiz kalıyor.
Ofis tipi klavyeler konusunda çok fikrim yok. Ama küçük bir şey arıyorsan, Everest'in fason üretim ürünlerine bakabilirsin.
Bir de bunun yanına skatez almanız öneririm, genelde bu ucuz farelerin skatezleri çok dandik oluyor. Skatez biraz oyun odaklı gibi gözükse de, açıkçası ofis tipi farelerde gelen yapışkanlar yerine takınca konforu çok artırıyor. Kırmızı renkli olan en uzun ömürlüsü sayılabilir, en kalını kısaca.
Klasse Dot ve Donut Skatez (Ruby, Dot) : Amazon.com.tr: Oyuncak
Klasse Dot ve Donut Skatez (Ruby, Dot) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
apple için orijinal alsan daha iyi olurHocam bunlar çok büyük ya ben daha çok tablet çantasına sığacak şu boyutlarda bir şey arıyorum
![]()
Divex Ultra İnce Bluetooth Klavye Mouse Seti Tablet ve Telefon Uyumlu, Taşınabilir Kablosuz - Fiyatı, Yorumları
Ultra İnce Bluetooth Klavye Mouse Seti Tablet ve Telefon Uyumlu, Taşınabilir Kablosuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl