Ipad İçin Klavye ve Mouse Önerisi

jolabeka

80+
Reaksiyon skoru
71
Herkese iyi günler. Tablet için pratik, taşınması kolay Bluetooth bir klavye&mouse almak istiyorum. Piyasaya hiç hakim olmadığım için sizlerin önerilerini bekliyorum.

Tablet modeli; Ipad Pro M4 7. nesil 13 inç

Açıkçası en iyi şey apple ın kendi ürünleri

Herkese iyi günler. Tablet için pratik, taşınması kolay Bluetooth bir klavye&mouse almak istiyorum. Piyasaya hiç hakim olmadığım için sizlerin önerilerini bekliyorum.

Monster pusat business

Fiyat aşırı absürd

Stok yok
1784877704163.webp

1784877857151.webp

Ben çok kullanmadım ama memnunum ipad ile sunum yaptım 1 kere. Mouse u hakkında bilgim yok. Başka öneriler varsa değerlendirebilirsin

Dün bu sette ₺100 kupon vardı, galiba bitmiş.

Ayrı ayrı alayım dersen de fare olarak şunu öneririm. Yan tuşlar hariç bayağı sessiz. Yan tuşları da diğer farelerin yan tuşlarına göre sessiz kalıyor.

Ofis tipi klavyeler konusunda çok fikrim yok. Ama küçük bir şey arıyorsan, Everest'in fason üretim ürünlerine bakabilirsin.

Bir de bunun yanına skatez almanız öneririm, genelde bu ucuz farelerin skatezleri çok dandik oluyor. Skatez biraz oyun odaklı gibi gözükse de, açıkçası ofis tipi farelerde gelen yapışkanlar yerine takınca konforu çok artırıyor. Kırmızı renkli olan en uzun ömürlüsü sayılabilir, en kalını kısaca.

Dün bu sette ₺100 kupon vardı, galiba bitmiş.

Ayrı ayrı alayım dersen de fare olarak şunu öneririm. Yan tuşlar hariç bayağı sessiz. Yan tuşları da diğer farelerin yan tuşlarına göre sessiz kalıyor.

Ofis tipi klavyeler konusunda çok fikrim yok. Ama küçük bir şey arıyorsan, Everest'in fason üretim ürünlerine bakabilirsin.

Bir de bunun yanına skatez almanız öneririm, genelde bu ucuz farelerin skatezleri çok dandik oluyor. Skatez biraz oyun odaklı gibi gözükse de, açıkçası ofis tipi farelerde gelen yapışkanlar yerine takınca konforu çok artırıyor. Kırmızı renkli olan en uzun ömürlüsü sayılabilir, en kalını kısaca.
Hocam bunlar çok büyük ya ben daha çok tablet çantasına sığacak şu boyutlarda bir şey arıyorum

Hocam bunlar çok büyük ya ben daha çok tablet çantasına sığacak şu boyutlarda bir şey arıyorum
apple için orijinal alsan daha iyi olur
yine de almak istersen logitech pebble keys ve mx anywhere bakabilirsin, mouse daha ucuz olsun dersen alt modeline

Redragon K530 Pro Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz - Bluetooth 2.4g Brown Switch Mekanik Siyah Klavye
(Ara sıra 300 liralık kupon+ indirimlerle 1900tl lere düşüyor)
Ve
Havit Gamenote Maus 2.4G+Bluetooth
(bu da indirimle 1100vs olabilir)
Şuan elimde M4lü ipad pro 111inçte bunu kullanıyorum. Bi tane Usb B den type c çeviren soket aldım tablette de 2.4g kesintisiz kullanılıyor. Pc olmadığı için buluttan oyun oynamaya çalıştım bir süre. Şuan okulda vs hala kullanıyorum sadece tek sorun klavye mekanik olduğu için sessiz alanlarda sesi rahatsız edebilir. Eğer sessiz bir klavye arıyorsan buna bakma. Ben ilerde masa üstü toplarsam diye aldım.Birde kompakt tercih ettim tablet 11" olduğundan dolayı büyük ve kötü durmasın diye
Maustan memnunum genel olarak her işimi gördüğüm bir maus . Kablolu+2.4G+bluetooth kullanılıyor.Bunuda ileride pc toplarsam diye ona yönelik oyuncu mausu gibi almıştım. Eğer sen daha sade modeller istiyosan bunlar pek sana göre olmayacaktır .

Redragon K530 Pro Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz - Bluetooth 2.4g Brown Switch Mekanik Siyah Klavye
(Ara sıra 300 liralık kupon+ indirimlerle 1900tl lere düşüyor)
Ve
Havit Gamenote Maus 2.4G+Bluetooth
(bu da indirimle 1100vs olabilir)
Şuan elimde M4lü ipad pro 111inçte bunu kullanıyorum. Bi tane Usb B den type c çeviren soket aldım tablette de 2.4g kesintisiz kullanılıyor. Pc olmadığı için buluttan oyun oynamaya çalıştım bir süre. Şuan okulda vs hala kullanıyorum sadece tek sorun klavye mekanik olduğu için sessiz alanlarda sesi rahatsız edebilir. Eğer sessiz bir klavye arıyorsan buna bakma. Maustan memnunum genel olarak her işimi gördüğüm bir maus . Kablolu+2.4G+bluetooth kullanılıyor.
kötü öneriler baya

kötü öneriler baya
Olabilir evet ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum . Ayrıca dediğim gibi ileride tekrar klavye ve maus almamak için masaüstüne böyle bir yola başvurdum.
+ Yani vasat olabilir belki ama kötü olduğunu düşünmüyorum.

Olabilir evet ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum . Ayrıca dediğim gibi ileride tekrar klavye ve maus almamak için masaüstüne böyle bir yola başvurdum.
doğrudur da öneri senin memnun olup olmamandan çok fp olmasına göre yapılır

bu varken o klavye 500 etmez mesela

doğrudur da öneri senin memnun olup olmamandan çok fp olmasına göre yapılır

bu varken o klavye 500 etmez mesela
Tamam o zaman bunu bana değil konuyu açan kişiye göndersen daha güzel bir hamle olur. Ben bu klavyeyi aldığımda bu model ne yazıkki yoktu. Bu attığın model yeni bir model büyük ihtimalle. Ayrıca 500 etmez demek baya abartı olur. Ayrıca ok tuşlarını gereksiz gören biri olarak bana hitap eden bir klavye değil. Sadece siyah renkte olması da önemli eğer seçeneklerde tek renk varsa bu onun için bir artı olur. Genel olarak güzel duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,403
Üyeler
199,776
Son üye
9060XT

Geri