PlayStation 3 Ne Kadara Satabilirim?

oxlade

80+
Reaksiyon skoru
39
Elimde PlayStation 3 hat kasa var içinde 50'den fazla dijital oyun var GTA V Minecraft god of War türkçe assassin's Creed castlevenia infamous 2 bir sürü oyun var

2 tane orijinal kol
iki tane orijinal şarj kablosu HDMI kablosu
güç kablosu

kodu ise CECH J04

NE KADARA SATABİLİRİM?

Satma kalsın koleksiyon olarak. Satmaya çalışırsan büyük ihtimalle esnaf almaya çalışır oda kırıp satar

Elimde PlayStation 3 hat kasa var içinde 50'den fazla dijital oyun var GTA V Minecraft god of War türkçe assassin's Creed castlevenia infamous 2 bir sürü oyun var

2 tane orijinal kol
iki tane orijinal şarj kablosu HDMI kablosu
güç kablosu

kodu ise CECH J04

NE KADARA SATABİLİRİM?
Hocam fat kasa galiba en son baktığımda ikinci elciler sarı sitede kırık olanları yani yazılımsal olarak henli olanları 7500-8000 e satıyordu şuan bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satma kalsın koleksiyon olarak. Satmaya çalışırsan büyük ihtimalle esnaf almaya çalışır oda kırıp satar
Hocam bendede var piyasada o kadar çok varki koleksiyona kalabilecek bir şey değil

kırıkmış ya zaten

5.5-6

Hocam fat kasa galiba en son baktığımda ikinci elciler sarı sitede kırık olanları yani yazılımsal olarak henli olanları 7500-8000 e satıyordu şuan bilmiyorum

Hocam bendede var piyasada o kadar çok varki koleksiyona kalabilecek bir şey değil
Kırık bu zaten hen var ne kadar eder

5k koymuştum iyi mi?

Ben bunu araştırmadan aldım maalesef 9 k almıştım trendyoldan keşke araştırma yapsaydım
hocam direk trendyolu açıp ps3 yazıp ilk ilana tıklayıp aldın mı naptın insan bir sarı siteye girip ps3 yazar 5-6k ya dolu cihaz :D

Ben bunu araştırmadan aldım maalesef 9 k almıştım trendyoldan keşke araştırma yapsaydım
bende içi hiç açılmamış super slim var 20k eder o zaman herhalde o.O2

hocam direk trendyolu açıp ps3 yazıp ilk ilana tıklayıp aldın mı naptın insan bir sarı siteye girip ps3 yazar 5-6k ya dolu cihaz :D
bir de fat kasa :D

ben ps3 aldığım fiyatı çok net hatırlıyorum çift kollu kırık cihazı esnaftan 700e almıştık sonra onu satıp mal gibi xbox 360 almıştım sıfır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,798
Üyeler
200,785
Son üye
sivasketesi15

Geri