Hocam ciddiysen kutusu hiç açılmadıysa kapalıysa güvenlik etiketi duruyorsa ederbende içi hiç açılmamış super slim var 20k eder o zaman herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de fat kasa![]()
Hocam ciddiysen kutusu hiç açılmadıysa kapalıysa güvenlik etiketi duruyorsa ederbende içi hiç açılmamış super slim var 20k eder o zaman herhalde
bir de fat kasa![]()
şaka yaptım king satmam satsam da o paraya koymamBilmiyorum
kutusu açıldı canım cihazın içi hiç açılmadıHocam ciddiysen kutusu hiç açılmadıysa kapalıysa güvenlik etiketi duruyorsa eder
oki doki 2500 veririm oki dokişaka yaptım king satmam satsam da o paraya koymam
Alıntıyı görüntüle
adam konu açmış bakan olmamış ki ah ah ne yaptın tamirli fat cihaza 9k verdin
kutusu açıldı canım cihazın içi hiç açılmadı
şaka yaptım king satmam satsam da o paraya koymam
Alıntıyı görüntüle
adam konu açmış bakan olmamış ki ah ah ne yaptın tamirli fat cihaza 9k verdin
kutusu açıldı canım cihazın içi hiç açılmadı
2 orjinal kollu ps3'ümü ekran kartı almak için 650 liraya satmıştımben ps3 aldığım fiyatı çok net hatırlıyorum çift kollu kırık cihazı esnaftan 700e almıştık sonra onu satıp mal gibi xbox 360 almıştım sıfır
o dönemde sıfır ps4 ler 1100tl falandı2 orjinal kollu ps3'ümü ekran kartı almak için 650 liraya satmıştım![]()
Ya şuan zaten ps 3 deki bütün oyunlar pc de var gran turismo vb oynamak istemiyorsan almaya gerek varmı bilemem ama fiyatına göre şuan bile bayağı iyi2 orjinal kollu ps3'ümü ekran kartı almak için 650 liraya satmıştım![]()
Çok paraydı vallao dönemde sıfır ps4 ler 1100tl falandı
ps3ün direk emülatörü var pcdeYa şuan zaten ps 3 deki bütün oyunlar pc de var gran turismo vb oynamak istemiyorsan almaya gerek varmı bilemem ama fiyatına göre şuan bile bayağı iyi
Onlineyi kaldırmasalar iyiydişuan hala iyi konsol 5k verip gta 5 bile oynuyorsun grafikler düşük olsa da