Sizce GTX 1660ti Günümüzde Hala İş Görürmü

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar bende 1660ti 6gb var sizce upgrade gerek varmı şuan istediğim oyunu oynuyabiliyorum low ayarlarda olsa bile ama kasma donma vs sorun yaşamıyorum sizce gerek varmı upgrade
i5 10400f
1660ti 6gb
1x16 2666mhz ram var

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
1650 kullanıyordum 9060xtye geçtim inanılmaz bir fark var. Rekabetçi oynuyorsan gerek yok

1650 kullanıyordum 9060xtye geçtim inanılmaz bir fark var. Rekabetçi oynuyorsan gerek yok
fivem oynuyorum rust oynuyorum bazen valorant falan yani genelllikle böyle. sence değişmelimiyim fivem ve rustta düşükte 100fps ortalama verıyor yani

Gerek değil hocam istek istiyorsan ve paran varsa alırsın sana kalmış

arkadaşlar bende 1660ti 6gb var sizce upgrade gerek varmı şuan istediğim oyunu oynuyabiliyorum low ayarlarda olsa bile ama kasma donma vs sorun yaşamıyorum sizce gerek varmı upgrade
i5 10400f
1660ti 6gb
1x16 2666mhz ram var
Uzak olmayan bir tarihte ekran kartlarına zam gelecek. Fırsatın varsa değistirebilirsin.

i5 10400f
1660ti 6gb
1x16 2666mhz ram var
low ayarlar senin için yeterli ve tatminkar ise hiç gerek yok boşuna para harcama ileride daha güncel daha uzun ömürlü bir pc alırsın onu da uzun yıllar kullanırsın

i5 10400f
1660ti 6gb
1x16 2666mhz ram var
Yani 2. el değeri nedir bilmiyorum ama çok bir makas olmadan 3060 3070 3080 vs yapabilirsen veya amd kanadında emsal kartlara geçebilirsen daha rahat edersin
Ama işini görüyorsa oyunlarda vs. yetersiz hissetmiyorsan hiç gerek yok

Ancak ekran kartını değiştirmeden önce hatta bunu düşünmeden önce rame odaklan direk
Dual channel ram yaparsan sistemini tam performansında kullanırsın
İmkan varsa hazırda 1x16 varmış aynısın dan bir tane daha al 2x16 yap imkan yoksa onu sat 2x8 yap yine de bariz fark olur

Uzak olmayan bir tarihte ekran kartlarına zam gelecek. Fırsatın varsa değistirebilirsin.
bilgi için çok teşekkür ederim sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani 2. el değeri nedir bilmiyorum ama çok bir makas olmadan 3060 3070 3080 vs yapabilirsen veya amd kanadında emsal kartlara geçebilirsen daha rahat edersin
Ama işini görüyorsa oyunlarda vs. yetersiz hissetmiyorsan hiç gerek yok

Ancak ekran kartını değiştirmeden önce hatta bunu düşünmeden önce rame odaklan direk
Dual channel ram yaparsan sistemini tam performansında kullanırsın
İmkan varsa hazırda 1x16 varmış aynısın dan bir tane daha al 2x16 yap imkan yoksa onu sat 2x8 yap yine de bariz fark olur
hocam çok sağolun bende ram düşünüyordum çünkü tek kanal gerçekten zor oluyor bilgisayarı verimli kullanamıyorum.

i5 10400f
1660ti 6gb
1x16 2666mhz ram var
belirttiğin iki oyunda işlemci ve ram odaklı oyunlar ekran kartına da tabi ki ihtiyaç var ancak, iki oyun içinde işlemcinin iyi olması lazım bütçe var ise x3d işlemcilere yönelebilirsin sadece upgrade yapacak bütçe var ise bence biriktirip komple sistemi değiştir çünkü elinde ki anakart bahsettiğim iyileştirmelere uygun değil.

belirttiğin iki oyunda işlemci ve ram odaklı oyunlar ekran kartına da tabi ki ihtiyaç var ancak, iki oyun içinde işlemcinin iyi olması lazım bütçe var ise x3d işlemcilere yönelebilirsin sadece upgrade yapacak bütçe var ise bence biriktirip komple sistemi değiştir çünkü elinde ki anakart bahsettiğim iyileştirmelere uygun değil.
yani şöyle diyim ben bu sistemi kullanırım yeni sisteme gerek yok gibi cünkü yani fivem falan oynuyorum ondada kasma donma falan yok ve fps oyunlarındada sorun yasamıyorum. sadece rustta biraz drop gırıyor sebebide ramım 16gb ama 15.5 gb ı rusta gıdıyo. bence ramı 2x16 yapsam beni götürür gibi

bilgi için çok teşekkür ederim sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok sağolun bende ram düşünüyordum çünkü tek kanal gerçekten zor oluyor bilgisayarı verimli kullanamıyorum.
Rica ederim
Siz tavsiyemi dinleyin öncelik olarak ram e odaklanın imkan varsa 2x16 yoksa eldekini satın veya takaslayın 2x8 yapın, 1080p oynuyorsanız zaten 16 sınır da olsa iş yapar hala
Ekran kartı piyasasına göz gezdirdim Nvidia tarafında sizin kart 4-6K arası ediyor 2.el de, 3060 3070 vs baktım 2070 2080 baktım 2060 lara da baktım en az 2-3K koymanız lazım üstüne ekran kartı değiştirmeniz için, sizin ekran kartı iyi ama tek sorun vram işte sınırda gezinirsiniz 6GB ile, 8 veya 12 olsa çok daha rahat ederdin

Rica ederim
Siz tavsiyemi dinleyin öncelik olarak ram e odaklanın imkan varsa 2x16 yoksa eldekini satın veya takaslayın 2x8 yapın, 1080p oynuyorsanız zaten 16 sınır da olsa iş yapar hala
Ekran kartı piyasasına göz gezdirdim Nvidia tarafında sizin kart 4-6K arası ediyor 2.el de, 3060 3070 vs baktım 2070 2080 baktım 2060 lara da baktım en az 2-3K koymanız lazım üstüne ekran kartı değiştirmeniz için, sizin ekran kartı iyi ama tek sorun vram işte sınırda gezinirsiniz 6GB ile, 8 veya 12 olsa çok daha rahat ederdin
anladım teşekkür ederim birde benim psu Gamx in 450w psu su varda birisi forumda attı bana bu psu nasıl sizce sistemime göre

anladım teşekkür ederim birde benim psu Gamx in 450w psu su varda birisi forumda attı bana bu psu nasıl sizce sistemime göre
PSU değiştirecekseniz 650W veya 750W altını almayın sonra ekran kartıydı başka şeylerdi felan güncelleme yapınca sınırda dolanıyor ya da yetmeme durumu olabiliyor tekrar değiştirmeniz gerekmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,270
Üyeler
200,329
Son üye
zotac5070white

Geri