Turkneti Btk ve Thhye Sikayet Edecegim.

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,904
Sadece kapının önündeki fiber kablo koptu 35 gündür internet kesik onarım yok. Hergun defalarca yazıyorum şu tarihe ertelendi bu tarihe ertelendi diyorlar. Kendi altyapıları değil turktelekomun altyapısı biliyorum ama onlarında turktelekoma baskı yapması lazım. Simdi de ağustosun 15ine ertelendi onarımları diyorlar beklesem o zamanda herhangi bir onarım olmaz bende şikayet edeceğim. Sanki kablo değil Kıyamet koptu bir türlü yapamadılar daha doğrusu hiç sokağa girip bakmadilar bile.

Sadece kapının önündeki fiber kablo koptu 35 gündür internet kesik onarım yok. Hergun defalarca yazıyorum şu tarihe ertelendi bu tarihe ertelendi diyorlar. Kendi altyapıları değil turktelekomun altyapısı biliyorum ama onlarında turktelekoma baskı yapması lazım. Simdi de ağustosun 15ine ertelendi onarımları diyorlar beklesem o zamanda herhangi bir onarım olmaz bende şikayet edeceğim. Sanki kablo değil Kıyamet koptu bir türlü yapamadılar daha doğrusu hiç sokağa girip bakmadilar bile.
Cimere Yaz Eğerki Yazmak İstiyorsan Thh Nin Bu Konuya Bakacağını Ben Pek Zannetmiyorum

1 haftadır da benim fiber kablom kopuk yenisi çekilecek ama bende aynı mağduriyeti yaşıyorum dün cimer ve btkya şikayet ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak aynı cevaplar bana hiç geri dönüş bile yapmadılar aboneliği iptal edip farklı bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum

Cimerede yaz.

Asıl türktelekomu şikayet etmen lazım işlerini yapmayan onlar.
Evet öyle de benim muhatabım turknet parayı turknete ödüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cimere Yaz Eğerki Yazmak İstiyorsan Thh Nin Bu Konuya Bakacağını Ben Pek Zannetmiyorum
Thh'ye şişen faturalar için başvuracağım. Normalde intenret kullanimimiz 700 gb. Sırf arıza var diye hoşgörüyle karşıladım 1 ayda sıka sıka 100 GB'a düşürdüm kullanımı 100gb İnterneti bana mobile fatura olarak yansıması 1800tl

benim interneti 2 ay tamir etmeyip üstüne paketimi düşürdükleri için firmadan ayrıldım

senin bu şanssızlık ne ya birinin ahını mı aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,749
Üyeler
200,503
Son üye
Siber_Kod-10

Geri