shaunleashed
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
bu sıcaklarda normalAlıntıyı görüntüleanlayan arkadaşlar lol oynarken sıcaklık değerleri bu şekilde sizce normal mi yoksa fazla mı nxzt 240 sıvı sogutma var
kanka klima açık içöerisi 27 derece 26 derece falandır antalyadayımbu sıcaklarda normal
Hava sıvı fark etmeksizin yaz sıcaklığı göz önünde bulundurulduğunda pekala kabul edilir değerler keyfini sürünAlıntıyı görüntüleanlayan arkadaşlar lol oynarken sıcaklık değerleri bu şekilde sizce normal mi yoksa fazla mı nxzt 240 sıvı sogutma var
hocam 5070 ti kasa içinde baya bir yer kaplıyor ve dolaylı yoldan onun da ürettiği ısıdan birazcık fazla olması normal gibi ama lolde demeyeyim de 90W da 72 73 derece arkada da bir şeyler acık oluyor yanşLoL'de olması dikkatimi çekti, ben OCCT sandım. Bende de NZXT Kraken Elite 240 V2 (2024) var 265K CPU ile. 9700X'den fazla ısınan bir CPU ve içindeki iGPU ile oynuyorum LoL'ü. 55 üstünü görmedim. Ben de Antalya'da, klimasız odadayım. Bir OCCT testi çekin bence.
90W için çok çok normal. Güle güle kullanın.hocam 5070 ti kasa içinde baya bir yer kaplıyor ve dolaylı yoldan onun da ürettiği ısıdan birazcık fazla olması normal gibi ama lolde demeyeyim de 90W da 72 73 derece arkada da bir şeyler acık oluyor yanş
LoL'de olması dikkatimi çekti, ben OCCT sandım. Bende de NZXT Kraken Elite 240 V2 (2024) var 265K CPU ile. 9700X'den fazla ısınan bir CPU ve içindeki iGPU ile oynuyorum LoL'ü. 55 üstünü görmedim. Ben de Antalya'da, klimasız odadayım. Bir OCCT testi çekin bence.
teşekkürler hocam sağ olasın90W için çok çok normal. Güle güle kullanın.
AMD işlemciler garip bir şekilde OCCT'de; Intel kadar ısı üretmiyor. Intel bu testlerde ölüyor.Alıntıyı görüntülekanka bu sekilde su an teste soktum stability teste 90W da sıcaklıklar bu sekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocam sağ olasın