Elektronik ürünlerde geçerli deyil yazıyormuş.klavyede geçerli bir kupon var mıO 200 tl indirimle alakasi yok ki bunun. Kod yerine yazdin mi KUPA500 diye?
Kodu nereden öğrendin hacımAmazon mobil uygulamasında ilk siparise ozel 2000 liraya 500 lira indirim yapiyor.
KOD: KUPA500
Elektronik urunde denedim ama gecmedi. Bir de bazi hesaplarda siparis verilmesine ragmen kullanilabiliyor. Deneyin bi. Aileden birinde deneyin.
Bende girdiğiniz kupon kodu satın alımınızda kullanılamaz diyor cumartesi alışveriş yaptım en son, acaba siz en son ne zaman alışveriş yaptınızGovee Envisual TV Led 3 Lite 40-50 inc : Amazon.com.tr
Govee Envisual TV Led 3 Lite 40-50 inc : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
daha önce alışveriş yapılmış hesapta bu ürünü aldım kod geçiyor ihtiyacı olan baksın
24 haziranda alışveriş yapmışım en son. mobilde geçerli kod pc den deniyorsan olmaz.Bende girdiğiniz kupon kodu satın alımınızda kullanılamaz diyor cumartesi alışveriş yaptım en son, acaba siz en son ne zaman alışveriş yaptınız
Mobilden yapıyorum zaten o zaman 30 gündür alışveriş yapmayan müşterilere olabilir veya bazı müşterilere tanımlanmış olabilir 30 gün üstü alışveriş yapmayan başkası deneyip yazarsa daha net belli olur24 haziranda alışveriş yaptım en son. mobilde geçerli kod pc den deniyorsan olmaz.
bence 30 gün olayı değidir. normalde ilk siparişe özel kod. bazı hesaplarda bugludur yeni hesap açıp dene istersen.Mobilden yapıyorum zaten o zaman 30 gündür alışveriş yapmayan müşterilere olabilir veya bazı müşterilere tanımlanmış olabilir 30 gün üstü alışveriş yapmayan başkası deneyip yazarsa daha net belli olur