🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

Enermax çı geldi…. 1000w kullanıyorum psu taş gibi kaliteli güçlü 2-3 kez elektrik gittiğini gördüm sorunsuz yola devam…güven veriyor doğruya doğru ama tek kusuru “fan” fan biraz sesli çalışıyor….

sesli baya bu model, ses takıntısı olan biriyseniz almayın.

6125e çekmiştik bunlar pahalı geliyor hala :D

Ekler

• screenshoteasy.webp
    screenshoteasy.webp
    18.7 KB · Hit: 35
biraz fikir sahibi olursunuz, akşam müsait olursam benim sistemdekinin de sesini atabilirim.
Enermax agresif fan egrisi nedenli PSUlarina yazik ediyor. Kendileri PSU urettigi eski zamanlarda farkliydi zaten en pahali markalardan biriydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6125e çekmiştik bunlar pahalı geliyor hala :D
bu PSU da biraz gurultulu olabilir, montaj yaptiniz mi? Zero fan ozelligi iyi ama yuke girdi mi3 sonrasi?

Enermax agresif fan egrisi nedenli PSUlarina yazik ediyor. Kendileri PSU urettigi eski zamanlarda farkliydi zaten en pahali markalardan biriydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu PSU da biraz gurultulu olabilir, montaj yaptiniz mi? Zero fan ozelligi iyi ama yuke girdi mi3 sonrasi?
daha fırsat bulamadım boşa düşünce takacam da sharkoon pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum önceden de kullanmıştım bakacaz duruma yüke bindiriririm

3 tane güç girişli RX6900 XT için alınır mı resimde 3 tane CPU GPU var ama bu sefer CPU yu nereye takacam
8x8x6 şeklinde güç girişleri
Hocam bir tanesinde 2 ye ayrılıyor benim ekran kartında 8x3 girişili oluyor

ya ben 2 yıl 6000 rpm 2 tane hemde fan sesi ile laptop da 2 tane hikayeli oyun bitirdim bu bana koymaz bence ne diyorsunuz :D

Benim video 🤣🤣🤣 hahah ses tabi bu kadar değil iphone çok detaylı alıyor sesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,882
Üyeler
200,233
Son üye
strivetr

Geri