balamirreis
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Dostum kötü de değil abartıldığı kadar sesli de değil gönül rahatlığıyla alabilirsinbenim troy kartım yoktu 3 4 gün önceden aldım kötümü baya bu psu
Dostum kötü de değil abartıldığı kadar sesli de değil gönül rahatlığıyla alabilirsinbenim troy kartım yoktu 3 4 gün önceden aldım kötümü baya bu psu
bir video çekip sesini gösterebilirmisin kanka çok merak ettim zahmet olmazsa sana
Kamyon mübarekbiraz fikir sahibi olursunuz, akşam müsait olursam benim sistemdekinin de sesini atabilirim.
Enermax agresif fan egrisi nedenli PSUlarina yazik ediyor. Kendileri PSU urettigi eski zamanlarda farkliydi zaten en pahali markalardan biriydi.biraz fikir sahibi olursunuz, akşam müsait olursam benim sistemdekinin de sesini atabilirim.
bu PSU da biraz gurultulu olabilir, montaj yaptiniz mi? Zero fan ozelligi iyi ama yuke girdi mi3 sonrasi?6125e çekmiştik bunlar pahalı geliyor hala![]()
daha fırsat bulamadım boşa düşünce takacam da sharkoon pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum önceden de kullanmıştım bakacaz duruma yüke bindiriririmEnermax agresif fan egrisi nedenli PSUlarina yazik ediyor. Kendileri PSU urettigi eski zamanlarda farkliydi zaten en pahali markalardan biriydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu PSU da biraz gurultulu olabilir, montaj yaptiniz mi? Zero fan ozelligi iyi ama yuke girdi mi3 sonrasi?
Hocam bir tanesinde 2 ye ayrılıyor benim ekran kartında 8x3 girişili oluyor3 tane güç girişli RX6900 XT için alınır mı resimde 3 tane CPU GPU var ama bu sefer CPU yu nereye takacam
8x8x6 şeklinde güç girişleri