❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 White Derece Göstergeli 2199 TL

fiyat hatası derken pahalı olması adına mı dedin :)
Ne anlatıyorsun dostum ya, nerede var ekranlı Peerless Assassin 2000 bandında?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işte bunun gibileri yarın öbürgün 4K-5K fiyat dayadıklarında görmek lazım :D

al sana daha ucuzu canım benim.
Bu ikisini denk görüyorsan vay haline

Kule tipi ile sogutabiliyoken sivi soğutmayı gereksiz buluyorum

9800x3d bile soğutursun
Pbo Curve 85 derece görüyorum, bence 360mm daha mantıklı

Uygunsuz davranış
işte bunun gibileri yarın öbürgün 4K-5K fiyat dayadıklarında görmek lazım :D

al sana daha ucuzu canım benim.
Dingil aynı seviye soğutucu değil bunlar ya neyin kafasını yaşıyorsun sen ya defol git konudan. İnsanın açacağına pişman ediyorsunuz

Ne anlatıyorsun dostum ya, nerede var ekranlı Peerless Assassin 2000 bandında?

Bu ikisini denk görüyorsan vay haline
bir ürünün pahalı olduğunu sadece kendiyle kıyaslayarak bulamazsınız alooooooo. uyanın uykunuzdan. faiş fiyata bakarak uygun derseniz size daha çok 2K-3K-4K kuletipi çekerler. daha ucuza ocypyus delta a62 var. biraz akıl biraz mantık çerçevesinde bakın şu fiyat olayına at gözlüklerinizi çıkarın yoksa fiyatlar şişmeye devam edecek. alooooo.

Son düzenleme:
bir ürünün pahalı olduğunu kendiyle kıyaslayarak bulamazsınız alooooooo. uyanın uykunuzdan. faiş fiyata bakarak uygun derseniz size daha çok 2K 3K -4K kuletipi çekerler. daha ucuza ocypyus delta a62 var. biraz akıl biraz mantık çerçevesinde bakın şu fiyat olayına at gözlüklerinizi çıkarın yoksa fiyatlar şişmeye devam edecek. alooooo.
Mesajlarınızı gülerek okuyorum hocam elinize sağlık. Böyle devam edin lütfen eğlence çıkıyor.

Yapmayın etmeyin Pearless Assassin'i sırf ekranı var diye 2.100₺'ye uygun demeyin. Bunun denginde birçok soğutucunun zaten normal fiyatı 2.000₺ ve indirimle 1.500₺ civarlarına denk geliyor. Bu soğutucunun eski fiyatı buydu. Şişirilip tekrar indirilmiş fiyatına indirim diyip yüklenmeye ve satıcıların fiyatları daha da yükseltmesine yol açmaya gerek yok. Geçenlerde 2.100₺'ye Ocypus'un 360 mm sıvı soğutucusu geliyordu.

Dingil aynı seviye soğutucu değil bunlar ya neyin kafasını yaşıyorsun sen ya defol git konudan. İnsanın açacağına pişman ediyorsunuz

Mesajlarınızı gülerek okuyorum hocam elinize sağlık. Böyle devam edin lütfen eğlence çıkıyor.
sizden anca akıl fukarası olur. fukaradanda fikir alınmaz, birşeyde anlatılmaz, anlamazlar çünkü. Allaha emanet olun öpüyorum sizi :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
bir ürünün pahalı olduğunu kendiyle kıyaslayarak bulamazsınız alooooooo. uyanın uykunuzdan. faiş fiyata bakarak uygun derseniz size daha çok 2K-3K-4K kuletipi çekerler. daha ucuza ocypyus delta a62 var. biraz akıl biraz mantık çerçevesinde bakın şu fiyat olayına at gözlüklerinizi çıkarın yoksa fiyatlar şişmeye devam edecek. alooooo.
Sana hakaret etmemek hayatımın en büyük zorluklarından biri şu an çünkü en nefret ettiğim insan tipisin. Neyin ne olduğunu bilmeden bir fiyata pahalı diye öfke kusan tipleme.

Aşağı Amerika fiyatı paylaşıyorum. Vergisiz fiyatlar bunlar. Koy üstüne vergiyi Tr’de olması gereken fiyatları anlarsın belki

Ekler

• IMG_0759.webp
    IMG_0759.webp
    115.9 KB · Hit: 35
Sana hakaret etmemek hayatımın en büyük zorluklarından biri şu an çünkü en nefret ettiğim insan tipisin. Neyin ne olduğunu bilmeden bir fiyata pahalı diye öfke kusan tipleme.

Aşağı Amerika fiyatı paylaşıyorum. Vergisiz fiyatlar bunlar. Koy üstüne vergiyi Tr’de olması gereken fiyatları anlarsın belki
Adam içerik üretici kanka neyin ne kadar etmesi gerektiğini bilmiyor olamaz dimi? Basit kule tipi soğutucu maliyeti max 800 lira aynı soğutucuda bende de var ve adam tüm eleştirilerinde haklı. Bayılmayın bu paraları. Ekranı leş bu arada

Ekler

• 1000114506.webp
    1000114506.webp
    1.2 MB · Hit: 26
Adam içerik üretici kanka neyin ne kadar etmesi gerektiğini bilmiyor olamaz dimi? Basit kule tipi soğutucu maliyeti max 800 lira aynı soğutucuda bende de var ve adam tüm eleştirilerinde haklı. Bayılmayın bu paraları. Ekranı leş bu arada
anlatma kanka anlamazlar çünkü. bunların idrak yolları tıkık. eğer bilgi beyin damarlarından geçmiyorsa, söylediğin söz beynine işlemiyorsa he deyip geçeceksin bunun gibilere.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Sevz
anlatma kanka anlamazlar çünkü. bunların idrak yolları tıkık. eğer bilgi beyin damarlarından geçmiyorsa, söylediğin söz beynine işlemiyorsa he deyip geçeceksin bunun gibilere.
Bilmemek değil öğrenmeye direnmesin yeter. Sevgiler 🐱

Fiyat çok uygun yurtdışı fiyatları ortada bizde bu ürünü ithal eden firmalar hep biraz fazlasına satsa da bayadır 2600-3200 arasında geziyordu..Çift kulenin kulesi bozulmayacağına göre istediğin kadar kullan farklı fanları taka taka..Ben pahalı olduğunu bilerek 3 bine phantom spirit aldım ekranı falan yok kulesı bende kalacak 7 boru var fanları istediğim zaman değişirim..Sıvı soğutma gibi acaba sızar mı patlar mı derdim de olmaz fiyat pahalı falan değil muadilleri 1700 2k oldu zaten...Lazım olan direk alsın geçsin yorumlardaki trollere bakmayın

Geri