Asus Prıme B840m-K Vs Asus Prime B650m-K

lynn37

80+
Reaksiyon skoru
2
2 Anakart arasında kalmıştım ve sonunda B840M-K'yı sipariş verdim fakat sonrasında pişman oldum acaba kaldı aklımda.

Ürün daha elime ulaşmadı sizce de B650M-K tercih etmeli miydim. Fiyatları aşağı yukarı aynı.

İşlemcim 7800x3d.

İkiside VRM yapısı olarak,zayıf,birbirinin aynı anakrtlar. 7800x3d gibi güçlü bi işlemci için böyle zayıf anakartlar kullanmayınız. Bence ,iptal edin ,1000 tl fazla verin,çok daha güçlü şu anakartı ,yine 6 taksit alın.

2 Anakart arasında kalmıştım ve sonunda B840M-K'yı sipariş verdim fakat sonrasında pişman oldum acaba kaldı aklımda.

Ürün daha elime ulaşmadı sizce de B650M-K tercih etmeli miydim. Fiyatları aşağı yukarı aynı.

İşlemcim 7800x3d.
650m-k tercih et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

840, 620 nin nir tık gelişmiş versiyonu zaten ondan dolayı 650 tercih et sen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkiside VRM yapısı olarak,zayıf,birbirinin aynı anakrtlar. 7800x3d gibi güçlü bi işlemci için böyle zayıf anakartlar kullanmayınız. Bence ,iptal edin ,1000 tl fazla verin,çok daha güçlü şu anakartı ,yine 6 taksit alın.

Hocam şimdi colorful daha donanımlı duruyor evet ama ne kadar stabil bir biosa ve yazılıma sahip bilmiyoruz. Açıkcası asus bu konuda iyi. İdefixten asus prime b850m k al bence indirimli uygum fiyata geliyor

B850m-k veya B650m-k

B840 çipset olarak iyi değil b650 çarpan kilidi daha açık olur ben tercihen b650 alırdım ama biraz daha bütçe çıkarsa b850m-k modeline yönelirdim ben

Geri