emre_kck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 309
nova proyu öneririm hocam yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Tek eksi yanı kulaklık pedleri çok hızlı parçalanıyor yılda 1 500 ila 1000tl verip yeni ped alıp takıyorum onun dışında mikrofonu da iyi ses kalitesi de iyi. Tabii bu dediğim kablolu versiyonu için kablosuzunun mikrofonu bir tık geri düşüyor.Elimde corsair hs80 max var ama hem ses izalasyonu olarak hemde karşıya giden ses olarak aşırı rahatsız ediyor kayıt vs alırken klavye sesine kadar gidiyor oluşu beni aşırı tilt ediyor elimdeki kulaklığı 6/6.5 bandına satabiliyorum üzerine 5-6 koyup ya mikrofon performansından bağımsız iyi ses veren bir kulaklık alıp + Fifine a9 gibi bir mikrofon alıcam yada hem mikrofon hem ses kalitesini iyi veren bir kulaklık alıcam ama oda nova pro dışında yok gibi oda çok pahalı
Elimde fazlalık Sound core Q45 var 2 sene önce almıştım padlerini değiştiricem sizle yeterli olur mu harici para harcamadan iyide bir mikrofon alıp çözebilirim belki mevzuyu veya nasıl bir yol izlemeliyim bu kulaklık beni tilt ediyor çünkü