Hp Omen Laptop İçin 25-35 Bin TL Arası OLED Monitör Önerisi

MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
4k da 165 fps ten fazlası cok zor 6x mfg falan acman lazım

4k da 165 fps ten fazlası cok zor 6x mfg falan acman lazım
MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
1785180025604.webp

laptoptan nefret ediyorum gün 400
150-200klık laptop dlss açıkken ultra ayarlarda 40 fps veriyor
base fps düşük olduğu için mfg de tam olarak akıcı olmaz sanırım

AAA oyunlar için tabii o FPS değerlerini almak zaten zor da rekabetçi oyunları da 1080'de oynarım yine düzgün FPS değerlerinde oynarım diye düşünmüştüm. Dual mod bir şeyler bakmak ya da direkt 2k bir şey almak daha mantıklı olacak sanırım. İşin doğrusu 2k olanların da fiyatlarını gereksiz fazla buluyorum.

AAA oyunlar için tabii o FPS değerlerini almak zaten zor da rekabetçi oyunları da 1080'de oynarım yine düzgün FPS değerlerinde oynarım diye düşünmüştüm. Dual mod bir şeyler bakmak ya da direkt 2k bir şey almak daha mantıklı olacak sanırım. İşin doğrusu 2k olanların da fiyatlarını gereksiz fazla buluyorum.
senin yerinde olsam 4k almazdım, 2k laptop için en iyi seçenek, 4k şu an için bile hikayeli oyunlarda riskli 5090 harici
yeni gelecek tandem qd oled 2k monitörler var onlardan birini alırdım bekleyip
1080p oled monitör gelecek de o parayı 1080pye yatırmak mantıksız

Gerçekten monitör işi çok zormuş ya. Amazon satıcılı 29200 TL'ye MO27Q3 çok ilgimi çekti. Ancak yine XG27AQWMg modeli kafamı karıştırdı, Trendyol'da 34k'ya incehesap satıcılı alabiliyorum. Ama yine grey banding sorunu çok düşündürüyor, grey banding çıkarsa sonraki iade süreci çok soru işaretli.

Geri