- Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.Q28gr de gri tonunda kırmızımsı ton sorunu var. MSI daha iyi giga dan
MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.Q28gr de gri tonunda kırmızımsı ton sorunu var. MSI daha iyi giga dan
çözünürlüğü 4kMSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
4k da 165 fps ten fazlası cok zor 6x mfg falan acman lazımMSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
4k da 165 fps ten fazlası cok zor 6x mfg falan acman lazım
MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
senin yerinde olsam 4k almazdım, 2k laptop için en iyi seçenek, 4k şu an için bile hikayeli oyunlarda riskli 5090 hariciAAA oyunlar için tabii o FPS değerlerini almak zaten zor da rekabetçi oyunları da 1080'de oynarım yine düzgün FPS değerlerinde oynarım diye düşünmüştüm. Dual mod bir şeyler bakmak ya da direkt 2k bir şey almak daha mantıklı olacak sanırım. İşin doğrusu 2k olanların da fiyatlarını gereksiz fazla buluyorum.
XG27AQWMg aldım hocam, biraz grey banding var ama beni rahatsız etmedi. Gri renk tonları hariç çok beğendim.Ne aldınız hocam?