dün doğmuş gibi sormayın şu soruları arkadaşlar
Bu ülke hiçbir sektörde zamsız bir dönem geçirmedi. Bugün ne alıyorsan yanına her türlü kâr.
teknolojik ürün, ne alıyorsan yanına kar. Gözünü bi açıyosun ram krizi, gözünü bi açıyosun başka bi zam. Globalde olan her şey misliyle Türkiyeyi bulur zaten cepleri yakar
Fiyatı belki düşer dediğiniz şeyler düşmüyor malesef. Hepsi
dolara endeksli. Dolar düşmediğine göre…
Hele bide 2028 de falan sistem kurmayı düşünen varsa seçimde var ampül başımızdan gitmezse siz o zaman görün dolar euro zıpladığında.
Deli gibi TL basıyor merkez bankası doları baskılamak için
Bütçen varsa gördüğün elektronik ürüne yapışacaksın. Acelem yok diyorsan biriktir öyle al AMA… Türk lirasının kıymeti yok ki zaten arkadaşlar? zamlıda alsan zamsızda alsan her türlü dolar karşısında eriyip gidiyor. Bugün atıyorum 40.000₺ ye aldığın donanım kazık değil. Çünkü onu 1 sene sonra 50.000₺ ye her türlü göreceksin zaten. 50.000₺ de para olmayacak ama
senin her geçen gün daha fazla paraya ihtiyacın olacak. Ürün almak için değil kendini idam ettirmen için. 2023’e kadar hem ocakta hemde temmuzda(ara) zam yaparlardı 2024 den itibaren bıraktılar sadece ocakta zam yapılıyor. Niye;
GÜYA ENFLASYONU ARTTIRMAMAK İÇİN. YERSEN
Geçen sene powercolor 9070xt red devil 33.000₺ idi şimdi 48-49-50 diye gitmeye başlamış.
Aç kalma raddesine girecek kadar son kuruşunuza kadar vermeyin elbette o kadarda değil ama imkanınız varsa alın. Bugün baktığınız donanımı yarın ne stoklarda nede o gün baktığınız fiyatta görebilirsiniz.
Son bir not: pcden önce harcamanız gereken elzem şeyler varsa bütçeyi önce onlara ayırın

. Bugün saçma sapan bi şekilde gibi 240mm soğutmadan 360mm’e mi geçsem acaba diye kafede bütün gün ekranda akakce, youtube 360mm liklerin en iyisi en uygun fiyatlısı sistemime hangisi iyi olur diye baktım. Kafamı bi kaldırdım arabanın tamir masrafına para vereceğim aklıma geldi eve gittim bilgisayarı açmadım bile ne gereksiz gereksiz 360mm baktım ben sanki alacakmışım gibi kendime kızdım