🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,881
Zam gelmişti 17-18'lere çıkmıştı ama 4 ay öncesi fiyatına geri düşmüş.
Yaklaşık 3-4 aydır severek kullandığım bir tablet.
60hz fim ve dizilerde yormuyor.
İşlemcisi de 4k ve film ve dizilerde gayet yeterli.
Multimedya için arayan varsa öneririm.
Zaten vatan yorumları da benim dediğimi kanıtlıyor.
Merak eden varsa inceleme yazım;

AMOLED = OLED 😅

Şaka Yaptım :kekw:

Ne olursa olsun Casper alınmaz bence.

Ne olursa olsun Casper alınmaz bence.
Marka fanboyluğum veya düşmanlığım yok. Olsaydı bir telefonum apple bir telefonum samsung saatim huawei kulaklığım sennheiser olmazdı.

Aşşşırı kötü bir tablet. OLED diye alınır mı bilmem. UI kasa kasa gider, işlemci çöp, her şeyiyle çöp. Kafamdan demiyorum, AVM'lerde çok deneyimledim. Hızlı parmak hareketlerinde bile UI crash yiyordu.

Aşşşırı kötü bir tablet. OLED diye alınır mı bilmem. UI kasa kasa gider, işlemci çöp, her şeyiyle çöp. Kafamdan demiyorum, AVM'lerde çok deneyimledim. Hızlı parmak hareketlerinde bile UI crash yiyordu.
4 aydır kullanıyorum. Yok öyle bir şey. Avm'lerdeki cihazlar 7/24 açık. Isıdan kaynaklı olabilir. Sadece 4k video açıkken ekran içinde ekran yapınca kasıyor. Onu da zaten kaç kişi yapar ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Markayı Geçtim Yazılım Bile Kötü .
Multimedya için aldığım tablette yazılımın bir önemi yok.
Disney, netflix yükleyip dizi izliyorsun.

4 aydır kullanıyorum. Yok öyle bir şey. Avm'lerdeki cihazlar 7/24 açık. Isıdan kaynaklı olabilir. Sadece 4k video açıkken ekran içinde ekran yapınca kasıyor. Onu da zaten kaç kişi yapar ki.
Hocam moonlight streaming için arkadaşıma da aldırdım bunu, decoder'i sürekli crash yiyordu yine.

Size iyi bir unit denk gelmiş olabilir ama Casper QC özürlüsü bir şirket. 10 üründen kaçı kabul edilebilir durumda bilemeyiz.

Sırf OLED diye buna 15 vereceğimize, ne bileyim; xiaomi pad mini var; ekran kalitesi çok iyi. Yine Honor tarafında da çok alternatif var. OLED elbette çok önemli bir şey tablette. Ancak OLED alacağız diye de...

mediatek 7050 var KEKW

Multimedya için aldığım tablette yazılımın bir önemi yok.
Disney, netflix yükleyip dizi izliyorsun.
Sizin Kullanım Amacınıza Göre Yeterli Zaten Genel Anlamda Çok Vasat :)

mediatek 7050 var KEKW
Pro Modeli Var Birde Gram Fark Yok 5K Koymuşlar Üstüne :)

Hocam moonlight streaming için arkadaşıma da aldırdım bunu, decoder'i sürekli crash yiyordu yine.

Size iyi bir unit denk gelmiş olabilir ama Casper QC özürlüsü bir şirket. 10 üründen kaçı kabul edilebilir durumda bilemeyiz.
Kaç kişi moonlight yükleyip 10 inch ekranda streaming yapacak ki hocam. Yani bunun cevabı için bütün markaları deneyip test yapmalıyız ki evet casper çöküyor diğerleri çökmüyor diyebilelim. Belki de tamamen uygulama kaynaklı gidiyordu. Moonlight bir ara denedim garip uygulama çünkü.

Marka fanboyluğum veya düşmanlığım yok. Olsaydı bir telefonum apple bir telefonum samsung saatim huawei kulaklığım sennheiser olmazdı.
O markaların hiçbirine alınmaz demem ama buna derim, ürünleri çok dandik genel olarak tabi istisnaları varsa vardır gidip markanın tüm ürünlerini eksiksiz inceleyemem.

Geri