Oyun Oynarken Pixel Oluyor Ekran Kartı 5060ti

eski sürüme geçmeyi denedin mi
hayır ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum 4060 ekran kartı vardı onu bırakıp 9060xtye geçtim ve kumlanma sorunu oluşmaya başladı sonra erkan kartından olduğunu düşünüp 5060ti ya geçtim sorun bundada devam etmeye başladı en son çözemeyip buraya yazdım

Yanlış anlamayın ama bu başlık B580 için açılsa, yorumların yarısı Intel aldığın için oldu olurdu. Konu Nvidia ya da AMD olunca herkes biliyor ki böyle bir durum söz konusu olamaz, kullanıcının bir eksiği mevcuttur. Algıda seçicilik.

Ben paylaşılan karede texture çözünürlük düşüklüğü harici bir şey görmedim.

Yanlış anlamayın ama bu başlık B580 için açılsa, yorumların yarısı Intel aldığın için oldu olurdu. Konu Nvidia ya da AMD olunca herkes biliyor ki böyle bir durum söz konusu olamaz, kullanıcının bir eksiği mevcuttur. Algıda seçicilik.

Ben paylaşılan karede texture çözünürlük düşüklüğü harici bir şey görmedim.
oyun fullde size daha iyi görmeniz için bir görsel daha ekliycem

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-28 152755.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-28 152755.webp
    52.3 KB · Hit: 32
oyun fullde size daha iyi görmeniz için bir görsel daha ekliycem
Bu hangi oyundan? Referans olarak youtube'dan bakınca elde edilmesi gereken görüntü ne? Grafik ayarlarından grain açık olabilir mi? Bazı oyunlar bu kumlama efektini kasıtlı sunuyor. Texture ve shading ayarlarını full'leyip dener misiniz?

Bu bende BF6'da DLSS açık Quality modda özellikle yeşilin çok olduğu yerde yapıyordu. nvidia Profile Inspector indirip ekran kartında yaptığın değişiklikleri görebilirsin. Program üzerinden Default alıp tekrar oyuna gir.

Bu hangi oyundan? Referans olarak youtube'dan bakınca elde edilmesi gereken görüntü ne? Grafik ayarlarından grain açık olabilir mi? Bazı oyunlar bu kumlama efektini kasıtlı sunuyor. Texture ve shading ayarlarını full'leyip dener misiniz?
green hell bütün aaa oyunlarda bunu yapıyor ama rust gibi valorant gibi oyunlarda böyle bir sorun yok evet dediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama olmadı

Anakartın pcie girişnde sıkıntı olabilşr farkşı bir anakrtla dene

hayır hocam last of us gibi bütün aaa oyunlarda yapıyor
He o zaman yazılımsal hata var yükte çalışınca bozuluyor valrona fşn işlenci oyunu olduğu için sorun yok yinede elinizde farklı bir anakart varsa denemenizi tavsiye ederim

He o zaman yazılımsal hata var yükte çalışınca bozuluyor valrona fşn işlenci oyunu olduğu için sorun yok yinede elinizde farklı bir anakart varsa denemenizi tavsiye ederim
hocam şöyle ışığın vurduğu yerlerde oluyor bu

Geri