Antalya Sıcaklarına Dayanacak Termal Macun Önerisi

JUBAWP

80+
Reaksiyon skoru
6
9800x3d işlemcim var ve antalya sıcaklarında dayanmıyor.Acil termal macun lazım oyunlardan atıyor klima çalıştırdığım halde

mx7 kullanıyorum. adanadayım klima açıyorum kapalı olsa da dayanıyor, bundan önce de mx4 vardı.

9800x3d işlemcim var ve antalya sıcaklarında dayanmıyor.Acil termal macun lazım oyunlardan atıyor klima çalıştırdığım halde
İşlemci soğutucun ne? Oyundan atma sebebi sıcaklık mı? Arabanın motor arıza ışığı yanıyor sen suçu torpidonun bozuk mandalına atıyorsun gibi bir şey.

kral duyduğum en ama en saçma bahane şuan. termal macun ile ne alakası var? sorman gereken ilk soru benim işlemcimi soğutmak için kullandığım araç yeterli mi olması gerekiyor. oyundan atmasına sebep olan başka donanımsal problem var mı bunları sorman gereken yerde macun devede kuyruk kılı kalıyor

Stok fanla soğutuyorsun herhalde 😄.

Adana'dayım her gün cehennem fragmanı yaşanıyor burada, MX7 kullanıyorum gayet mutluyum

bence başka bir şey var gibi benim odam şuan 32 derece oyunlarda en fazla 73 gördüm 7800x3d ile senin işlemcin daha serin bide buna göre

İşlemci sıcak diye oyundan atmaz. :D

bence başka bir şey var gibi benim odam şuan 32 derece oyunlarda en fazla 73 gördüm 7800x3d ile senin işlemcin daha serin bide buna göre
Sıvı soğutmam yeni 7 fanlı akvaryum kasam var toplam 10 tane fan var soğutucunun dahil normal çalışma sıcaklığı 49 şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci sıcak diye oyundan atmaz. :D
neyden dolayı atar

Sıvı soğutmam yeni 7 fanlı akvaryum kasam var toplam 10 tane fan var soğutucunun dahil normal çalışma sıcaklığı 49 şuan

neyden dolayı atar
En çok ram ya da gpu sürücüsü yüzünden atar.

kral duyduğum en ama en saçma bahane şuan. termal macun ile ne alakası var? sorman gereken ilk soru benim işlemcimi soğutmak için kullandığım araç yeterli mi olması gerekiyor. oyundan atmasına sebep olan başka donanımsal problem var mı bunları sorman gereken yerde macun devede kuyruk kılı kalıyor
360 mm sıvı soğutma var daha ne yapabilirim ki

Garantiden yeni geldiyse macunu da yeni sürmüşsündür, nasıl bu kadar emin olabiliyorsun sorunun termal macun kaynaklı olduğundan? Ayrıca işlemci ısınırsa en fazla FPS drop yersin, oyundan falan atmaz :D
çünkü sıvı soğutmanın içindeki termali sürdüm

En çok ram ya da gpu sürücüsü yüzünden atar.
her gün güncellemelerine bakarım düzenli

Geri