Abi 5060 ti 16 gbSistem nedir
Abim yazdım yorumlara şimdisistem nedir hocam . psu sorunlu %90
@SalimBdkAbi 5060 ti 16 gb
Ryzen 5 9600x
Msi a620 anakart
Corsair 16gb ram
Kingston ssd 1 tb
Rampage ares kasada olan 750 w psu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abim yazdım yorumlara şimdi
2 kere rampage güç kaynağı kullandım hiç sorun yaşatmadı banaAbi 5060 ti 16 gb
Ryzen 5 9600x
Msi a620 anakart
Corsair 16gb ram
Kingston ssd 1 tb
Rampage ares kasada olan 750 w psu
Abim yazdım yorumlara şimdi
iç bileşenleri kötü olduğu için sorun yaşatma riski daha yüksek, sorun yaşatmayabilir de2 kere rampage güç kaynağı kullandım hiç sorun yaşatmadı bana
Vatandan 300 tl ye 700 w güç kaynağı almıştım rampage elektrik gitti geldi ona rağmen sıkıntı yaşatmadı 3 sene olmuştuiç bileşenleri kötü olduğu için sorun yaşatma riski daha yüksek, sorun yaşatmayabilir de
ben de frisby ile 5 sene kullandım sorun yaşatmamıştı
Haftada bir olmazsa olmaz.@SalimBdk
en sevdiğimiz
Bu mümkün ama her durumda değil, kalitesiz güç kaynağı zamanla sisteme zarar verebilir parçaları dahi bozabilir, en yakın zamanda orta halli kaliteli bir modele Geçiniz, eğer pc açılıyor ise occt power testi yapınız ve 12, 3.3,5v kanallarını bize iletiniz.2 kere rampage güç kaynağı kullandım hiç sorun yaşatmadı bana
Rampage psu kullanmıyorum eskiden diHaftada bir olmazsa olmaz.
Bu mümkün ama her durumda değil, kalitesiz güç kaynağı zamanla sisteme zarar verebilir parçaları dahi bozabilir, en yakın zamanda orta halli kaliteli bir modele Geçiniz, eğer pc açılıyor ise occt power testi yapınız ve 12, 3.3,5v kanallarını bize iletiniz.
Sağol abi arıyacağımDaha 2 aylık sistem, 1 aydır da bu sorunla uğraşıyor kardeşimiz, yazık valla. Hazır sistemlerde PSU ve anakart ciddi suistimal edilen donanımların başında geliyor.
Garantisi vardır muhtemelen, hemen iletişime geçip durumu izah et.
Bide ben Orda alırken özellikle sormuştumDaha 2 aylık sistem, 1 aydır da bu sorunla uğraşıyor kardeşimiz, yazık valla. Hazır sistemlerde PSU ve anakart ciddi suistimal edilen donanımların başında geliyor.
Garantisi vardır muhtemelen, hemen iletişime geçip durumu izah et.
İşte bu yüzden uzak durulması lazım cahil herifler ve donanımdan anlamayan insanları koyuyorlar sonuc bu. Sorsan a tier der o derece power supply değerlendirirken sadece W ve gold mu ona bakıyorlar hepsi yanlış önemli olan iç bileşen kalitesi. İç bileşeni iyi bir bronzu kötü bir golda plata tercih ederimSağol abi arıyacağım
Bide ben Orda alırken özellikle sormuştum
Bu psudan sorun çıkarmı çok sorun çıkaran kalitesiz psular var diye adam yok yok sıkıntı yok demişti ayar oldum ona