🔥İndirim Gigabyte B850m Force Anakart 6.900 TL

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,750

Overclockçu tayfanın en sevdiği anakart. Bence çok bir olayı yok ama spesifik olarak bu modele bakıyorsanız iyi düşmüş fiyat. Gaming gecesinde 7.000 idi.

Ekstrem overclockçuların sevdiği bir diğer anakart, en dip fiyat:

Son düzenleme:
Valla çok olayı yok demişsin ama gayet yeterli bir anakart bence. 2-2.5 ay önce 6600 liraya aldım bu fiyata alınabilecek başka alternatif yok denebilir.

Overclockçu tayfanın en sevdiği anakart. Bence çok bir olayı yok ama spesifik olarak bu modele bakıyorsanız iyi düşmüş fiyat. Gaming gecesinde 7.000 idi.

Overclockta ne versen yapan Age Of Empires işçisi gibi anakart. SoC voltajı 1.30 üstüne çıkarabilen benim bildiğim tek anakart. Fiyatı çok çok iyi düşmemiş ama alınır. Soc voltajı 1.3 üstüne tavsiye etmiyorum yanlış anlama olmasın

Güzel fiyat

itopya 5k ya verdiğinde vazgeçtiğimden beri kırgınım bu anakartla :(

4.999tl en dip fiyatdı gerçekten hocam o zaman değerlendirmiştim memnunum sonra 5999TL yaptığında da kötü değildi

Arkadaşlar sizce 7800x3d işlemciyle birlikte kullanmak için Asus B650M-R'den geçilir mi? Ve geçsem değer mi?

Ucuza ram bulsak alıcaz da bunları alıp kenara koymak istemiyorum :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,065
Üyeler
200,284
Son üye
şerbetçi

Geri