🔥İndirim Ktc 27″ H27e6 300hz (320 Od) 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 9.999,00tl

4K oled için de monitör önerir misin hocam, 27 inç olması şart
Mag272up e16
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun ışık huzmesi sorunu mu oluyor?
IPS glow oluyor hemen hemen her IPS monitörde olsa da bazısında az bazısında orta bazısında cok olabiliyor. Genelde şans işi ama bazı monitörlerde daha belirgin olabiliyor kalite kontrol sorunlu monitörler olabiliyor

En önemli şey görüntü kalitesi ise ve siyahların aşırı gri olmasından rahatsız oluyorsanız q27g42xne önerebilirim. Yeni nesil VA monitörler bir çok konuda kendini geliştirdi. Bu modeli kullanıp ta görüş açısından dolayı rahatsız oldum diyen görmedim.

Hepsiburada ve yeşil forumda kullanıcı yorumları var.
Teşekkür ederim hocam, aslında ilk başta bu monitörü alacaktım sizin yazılarınız vs. görmüştüm, hatta yazıları gördükten sonra bir arkadaşa aldırdım bunu. Ama grafik renkleri için telefon ekranlarına daha yakın olması amacıyla IPS almaya karar verdim, çünkü VA panelin verdiği renkler ile telefonda aynı şeyleri açtığımda arada nasıl desem canlılık farkı oluyor. Fakat IPS ile test ettiğimde bu fark baya az oluyor.

Elimde samsung odyssey g6 g65b VA modeli monitörüm var. Siyahlar pek önemli değil. Profesyonel bir şeye şu an bütçe ayıramadığım için fazladan portları da olmasa, Hz değeri normale göre düşük de olsa önemli değil. Max 10K falan olsun istiyorum. Amacım IPS mini led almaktı fakat doğru düzgün model yok şu an. TLC nin bir modeli geldi o da çok pahalı.

Teşekkür ederim hocam, aslında ilk başta bu monitörü alacaktım sizin yazılarınız vs. görmüştüm. Ama grafik renkleri için telefon ekranlarına daha yakın olması amacıyla IPS almaya karar verdim, çünkü VA panelin verdiği renkler ile telefonda aynı şeyleri açtığımda arada nasıl desem canlılık farkı oluyor. Fakat IPS ile test ettiğimde bu fark baya az oluyor.

Elimde samsung odyssey g6 g65b VA modeli monitörüm var. Siyahlar pek önemli değil. Profesyonel bir şeye şu an bütçe ayıramadığım için fazladan portları da olmasa, Hz değeri normale göre düşük de olsa önemli değil. Max 10K falan olsun istiyorum. Amacım IPS mini led almaktı fakat doğru düzgün model yok şu an. TLC nin bir modeli geldi o da çok pahalı.
O zaman seçenekler belli VG27AQ5A, Q27G42XE, VG27AQL5A, G27Q20

alırken büyük heyecan yaratan ama aldıktan sonra pişman eden monitör. aslında monitörde sıkıntı yok her monitör problemli çıkabilir, burada önemli olan satıcı kısmı. sattıktan sonra dünya umrunda olmayan satıcılar problem çıktığı an sizi hayattan soğutabiliyorlar.

Bir ay önce H27T22C modelini almıştım, şansıma herhangi bir sorun yaşamadım.

Tyde de aynı paraya düşmüş

Monitör on numara. Ne bekliyorsunuz monitörden. İçinden Brad pitt, angelina jolie mi çıkacaktı, aldığınız için tebrik mi edecekti.

O zaman seçenekler belli VG27AQ5A, Q27G42XE, VG27AQL5A, G27Q20
Hocam görüntü kalitesi ve oled care ön planda olacak şekilde 4k 32 inç alabileceğimiz en iyi monitor msi 322urx midir? Bütçe 70kya kadar esneyebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam görüntü kalitesi ve oled care ön planda olacak şekilde 4k 32 inç alabileceğimiz en iyi monitor msi 322urx midir? Bütçe 70kya kadar esneyebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayrıca 321 serisinde msi 321urw urc gibi beyaz ve curve seçenekler de sunmuştu 322de neden gelmedi ya da gelir mi beyaz olsa çok iyi olurdu :(

Son düzenleme:
alırken büyük heyecan yaratan ama aldıktan sonra pişman eden monitör. aslında monitörde sıkıntı yok her monitör problemli çıkabilir, burada önemli olan satıcı kısmı. sattıktan sonra dünya umrunda olmayan satıcılar problem çıktığı an sizi hayattan soğutabiliyorlar.
Yorumlarda biri iade sürecinin bilerek uzatıldığını falan söylemişti. Bazıları da ölü pixel çıkınca hemen iadenin onaylandığını söylemişti. 2 zıt yorum, herhalde satıcının o günlük moraline bağlı :D

Ayrıca 321 serisinde msi 321urw urc gibi beyaz ve curve seçenekler de sunmuştu 322de neden gelmedi ya da gelir mi beyaz olsa çok iyi olurdu :(

MSI da MAG321UP X24 ve MPG 322UR X24 en iyi modeller diğerleri eski URX alınmaz ESKİ
15432.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,179
Üyeler
200,302
Son üye
ardakildaci68

Geri