🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Gopnik

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,580
Öne çıkan özellikler:
  • 27" Fast HVA (VA) QD Mini LED panel
  • 2560×1440 (QHD) çözünürlük
  • 180 Hz yenileme hızı
  • 1 ms (GtG) tepki süresi
  • HDR600
  • Quantum Dot (%97 DCI-P3 renk kapsamı)
  • FreeSync & G-SYNC Compatible
  • Ergonomik ayak (yükseklik, pivot, sağ/sol dönüş)
  • Fiyat: 12.999 TL

Bu testte ghostingi iyi duruyor ancak gecikme tablosunun en üsttünde gecikme değerleri yüksek, 23.4 ms bile görmüş black smearing durumu pek iyi değil yani. Bu testte ise fast overdrive ayarında ghosting bildiğin yok gibi bir şey, muazzam performans sunmuş:

Burda ise iyi çıkmış. 25G3ZM gibi performansı var:

Renk gamutu bayağı yüksek. %96 DCI-P3 sunuyor:

Kontrast oranı 3950:1 IPS'ten 4 kat daha fazla, parlaklığı 455 CD muazzam bir değer ve local diming ile 822 CD'ye ulaşıyor. Monitör sadece 180 local diminge sahip ancak bu bütçede tatmin eder.
Monitör hem VA panel hemde local diminge sahip olduğu için elbette siyahları çok koyu. Blooming sorunu göremedim:

@İsimbulamajim Hocama Teşekkürler .

@Tayfunns Hocamın Görüşlerinide Bekleriz .

@Abdullah Hacıgül Hocam Sizden İnceleme Videosu İsteriz .

Son düzenleme:
bunu gördüm de bilemedim ya almak için sağlam bi testini izlemem lazım emin olamadım

Öne çıkan özellikler:
  • 27" Fast HVA (VA) QD Mini LED panel
  • 2560×1440 (QHD) çözünürlük
  • 180 Hz yenileme hızı
  • 1 ms (GtG) tepki süresi
  • HDR600
  • Quantum Dot (%97 DCI-P3 renk kapsamı)
  • FreeSync & G-SYNC Compatible
  • Ergonomik ayak (yükseklik, pivot, sağ/sol dönüş)
  • Fiyat: 12.999 TL

Bu testte ghostingi iyi duruyor ancak gecikme tablosunun en üsttünde gecikme değerleri yüksek, 23.4 ms bile görmüş black smearing durumu kötü yani. Bu testte ise fast overdrive ayarında ghosting bildiğin yok gibi bir şey, muazzam performans sunmuş:

Burda ise iyi çıkmış. 25G3ZM gibi performansı var:

Kontrast oranı 3950:1 IPS'ten 4 kat daha fazla, parlaklığı 455 CD muazzam bir değer ve local diming ile 822 CD'ye ulaşıyor. Monitör sadece 180 local diminge sahip ancak bu bütçede tatmin eder.
Monitör hem VA panel hemde local diminge sahip olduğu için elbette siyahları çok koyu. Blooming sorunu göremedim:

@İsimbulamajim Hocama Teşekkürler .

@Tayfunns Hocamın Görüşlerinide Bekleriz . :kizginpeepo:
abow fall+rise 21ms :) detayli bakmadim ve hangi ayarlarda olduguna. Yalniz tahmin ettigim gibi black smearing isi bozmus az.. 14kya Samsung G5 OLED daha mantikliydi sanki ama her zaman olan fiyat degil tabi ve Oledi dikkatli kullanmak gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 24:25 inç olanları da geldi mi satışa çıktı mı yeni seri
o modelin paneli IPSymis sanirim, tepki suresi daha iyicedir ve smearingin normalde goze batmamasi lazim, cozunurlugu de 1080p diye gordum.

4k olan iyi bunu beğenmedim ben

Sonunda miniled piyasaya girdi daha gelişmişleri sene sonuna doğru görürüz umarım. 11.11 zamanı oled düşmezse miniled de iş görücektir. (En azından yanar korkusu olmaz)

abow fall+rise 21ms :) detayli bakmadim ve hangi ayarlarda olduguna. Yalniz tahmin ettigim gibi black smearing isi bozmus az..
Tayfunns hocamız çoğu kişinin rahatsız olmayacağını belirtiyor. Ufo testinde çok uzun değil zaten çizgisi. 23 ms'de görebilir, önemli olan tablonun üst ve alt tarafı genel olarak nasıl ona bakmak.
Black smearing testi buda. Fast overdrive ayarı yeterli.
Birde 14 bin TL'ye Oddysey OLED G5 nerde? Vatan'da yanlışlıkla tüm ürünlerde yapılan %20 sepet indirimini mi kast ediyorsun?
Bu paralara bunlar alınmaz şu an mat kaplama da olsa 17 18kya oled var çoğu oled de 20binin altına düşmeye başladı yakında bunun 2-3 fazlasına oled alınabilecek her türlü
12 bin TL bütçe ile 18 bin TL'ye bir mi tutuyorsun? Kimse KTC H27E6 konusuna 8 bin TL koyun OLED alın falan demiyor mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,220
Üyeler
200,317
Son üye
zetra577

Geri