❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

inanılmaz ya tam giriş yaptım premium aldım 2000 e çıktı :D

Sarı renkli modellerin hepsi aynı gövde motor ve bıçağa sahip. Bunun sadece vücut başlığı var. Olmayan modeller geçen kasımda 560 TL falandı.
12.000 kesim/dk 45 Dakika sarj vs 6.000 kesim/dk 30 dk sarj
Bıcak hareket hızı ve batarya kapasitesi farklı. Gecen Kasımı napak ve bahsettiğin model konu ile alakasız

12.000 kesim/dk 45 Dakika sarj vs 6.000 kesim/dk 30 dk sarj
Bıcak hareket hızı ve batarya kapasitesi farklı. Gecen Kasımı napak ve bahsettiğin model konu ile alakasız
Ouuu Philips CEO gelmiş hem zamları savunuyor hem de yanlış bilgi veriyor.

Philips OneBlade QP2724/20 ile Philips OneBlade QP2824/10 arasındaki temel fark, cihazların motor veya şarj performansları değil, kutu içeriğinden çıkan aksesuarlar ve kullanım amaçlarıdır. İki cihazın ana gövdesi, motor gücü, su geçirmezlik özellikleri ve pil ömürleri tamamen aynıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradım senin için 8 ay önceki fiyatını da atayım. Farklı bir model olsa da bu da çok zam yedi. Bu serinin gereksiz şekilde fiyatını arttırdılar. Bu fiyatları hak edecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer makinalar gibi sürekli olarak fahiş fiyata başlık aldırmaya zorluyor. Bunun yerine tıraş makinesi + sinek kaydı alırsan daha fp oluyor.
124057.webp

Ouuu Philips CEO gelmiş hem zamları savunuyor hem de yanlış bilgi veriyor.

Philips OneBlade QP2724/20 ile Philips OneBlade QP2824/10 arasındaki temel fark, cihazların motor veya şarj performansları değil, kutu içeriğinden çıkan aksesuarlar ve kullanım amaçlarıdır. İki cihazın ana gövdesi, motor gücü, su geçirmezlik özellikleri ve pil ömürleri tamamen aynıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradım senin için 8 ay önceki fiyatını da atayım. Farklı bir model olsa da bu da çok zam yedi. Bu serinin gereksiz şekilde fiyatını arttırdılar. Bu fiyatları hak edecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer makinalar gibi sürekli olarak fahiş fiyata başlık aldırmaya zorluyor. Bunun yerine tıraş makinesi + sinek kaydı alırsan daha fp oluyor.Alıntıyı görüntüle
Araştırman için teşekkürler. Almaktan vazgeçtim geçtim . Ürün yorumlara da baktım üründe adaptör bile yok

Araştırman için teşekkürler. Almaktan vazgeçtim geçtim . Ürün yorumlara da baktım üründe adaptör bile yok
Adaptör olup olmaması mesele değil. Bir makine parasına daha 3 tane başlık iteliyorlar. Sürekli kullanırsan zaten 3 ayda bıçaklar köreliyor. Asgari ücretle çalışıyorsan senede 2 gün makinenin başlıkları için işe gidip geliyorsun. Saçmalık seviyesini buradan hesap et.

10 temmuzda arkadaşım bana atmıştı. Gratis 640 liraya sattı şunu.

Screenshot_53.webp

Geri