Shizue Izawa
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
valla banada ssd lazımda gittikçe uçuyor fiyatlar.Ucuza ram bulsak alıcaz da bunları alıp kenara koymak istemiyorum![]()
valla banada ssd lazımda gittikçe uçuyor fiyatlar.Ucuza ram bulsak alıcaz da bunları alıp kenara koymak istemiyorum![]()
Böyle bir soru soruyorsan zaten bu kart sana göre değil. Ayrıca ne açıdan bir farklılık bekliyorsun? Ne açıdan bekliyorsan bekle değmeyecek.Arkadaşlar sizce 7800x3d işlemciyle birlikte kullanmak için Asus B650M-R'den geçilir mi? Ve geçsem değer mi?
Özellikle overclock yapıp %5 performans artırmak için donanımı sonuna kadar zorlamayacaksan değmez. Sıfırdan sistem kuruyor olsan ve bu iki anakart arasında kalsan düşünülebilirdiArkadaşlar sizce 7800x3d işlemciyle birlikte kullanmak için Asus B650M-R'den geçilir mi? Ve geçsem değer mi?
İşlemcin ne de darboğaz yiyorsun ki? Ben yemiyorumbeyler hala ddr4 te takılı kalmış bulunan biri olarak ramler uçtuguna. 6900xtde darbogaz yiyoruz ddr4tealıp kenara koymaya gerek bi indirim mi? daha işlemci ram alınıcak yavaştan ucuz ucuz toparlarım diye bekliyorum ne diyorsunuz? daha iyi güzel indirim düşer mi sizce
çok büyük bir darboğaz degil ama 2kda özellike 1080pde yediriyor i7 11700kfİşlemcin ne de darboğaz yiyorsun ki? Ben yemiyorum
bende de r7 9700x ve 5070 var da diger sistem bileşenlerini atabilir misin rami vesaire daha toplamadımR7 9700X ve RTX 5070 ikilisiyle neredeyse 6-7 aydır kullanıyorum. 3 adet ssd desteği var. En üstteki gen 5. İşlemciyi hafif overclock ile 105w modunda kullanıyorum. Anakartla ilgili hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. Bence parasının üstünde bir anakart. Aşırı macera aramayanlar için harika bir şeçim. Renkleri de kasanın içinde hoş duruyor.
Valla bana direk bir sistem lazimvalla banada ssd lazımda gittikçe uçuyor fiyatlar.
Nasıl bir darboğaz yaşıyorsun 2k'da mesela?çok büyük bir darboğaz degil ama 2kda özellike 1080pde yediriyor i7 11700kf
örnek olarak poe 2 örnegini verebilirim cpu %99da çalışmasına ragmen %80 civari ekran kartına yük bindirebiliyor asla sonunu göstermiyor 1-2 oyunda daha yaşatıyor bunu 1080pde zaten felaket oluyor durum 2kda yine az ama mevcut kart asla tam performansını gösteremiyor cpudan kaynaklıNasıl bir darboğaz yaşıyorsun 2k'da mesela?