🔥İndirim Gigabyte B850m Force Anakart 6.900 TL

Arkadaşlar sizce 7800x3d işlemciyle birlikte kullanmak için Asus B650M-R'den geçilir mi? Ve geçsem değer mi?
Özellikle overclock yapıp %5 performans artırmak için donanımı sonuna kadar zorlamayacaksan değmez. Sıfırdan sistem kuruyor olsan ve bu iki anakart arasında kalsan düşünülebilirdi

beyler hala ddr4 te takılı kalmış bulunan biri olarak ramler uçtuguna. 6900xtde darbogaz yiyoruz ddr4te :( alıp kenara koymaya gerek bi indirim mi? daha işlemci ram alınıcak yavaştan ucuz ucuz toparlarım diye bekliyorum ne diyorsunuz? daha iyi güzel indirim düşer mi sizce

R7 9700X ve RTX 5070 ikilisiyle neredeyse 6-7 aydır kullanıyorum. 3 adet ssd desteği var. En üstteki gen 5. İşlemciyi hafif overclock ile 105w modunda kullanıyorum. Anakartla ilgili hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. Bence parasının üstünde bir anakart. Aşırı macera aramayanlar için harika bir şeçim. Renkleri de kasanın içinde hoş duruyor.

Usb portu az ve 8 vram. Bence ortalama bir b650'nın indirime girmesini beklemek çok daha iyi olur

beyler hala ddr4 te takılı kalmış bulunan biri olarak ramler uçtuguna. 6900xtde darbogaz yiyoruz ddr4te :( alıp kenara koymaya gerek bi indirim mi? daha işlemci ram alınıcak yavaştan ucuz ucuz toparlarım diye bekliyorum ne diyorsunuz? daha iyi güzel indirim düşer mi sizce
İşlemcin ne de darboğaz yiyorsun ki? Ben yemiyorum

R7 9700X ve RTX 5070 ikilisiyle neredeyse 6-7 aydır kullanıyorum. 3 adet ssd desteği var. En üstteki gen 5. İşlemciyi hafif overclock ile 105w modunda kullanıyorum. Anakartla ilgili hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. Bence parasının üstünde bir anakart. Aşırı macera aramayanlar için harika bir şeçim. Renkleri de kasanın içinde hoş duruyor.
bende de r7 9700x ve 5070 var da diger sistem bileşenlerini atabilir misin rami vesaire daha toplamadım

mesajımın alt kısmında detaylı sistem bileşenlerim yer alıyor hocam

Nasıl bir darboğaz yaşıyorsun 2k'da mesela?
örnek olarak poe 2 örnegini verebilirim cpu %99da çalışmasına ragmen %80 civari ekran kartına yük bindirebiliyor asla sonunu göstermiyor 1-2 oyunda daha yaşatıyor bunu 1080pde zaten felaket oluyor durum 2kda yine az ama mevcut kart asla tam performansını gösteremiyor cpudan kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,054
Üyeler
200,284
Son üye
şerbetçi

Geri