İlk ben sordumNe aratıyorsun edevlete?
İlk ben sordumNe aratıyorsun edevlete?
Ne yazıyorsun hocam edevlete bulamadım
Ne aratıyorsun edevlete?
Soruna gelecek olursak türkcellden devam gibi hocam pek alternatifin yokYakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor:
Alıntıyı görüntüle
Çöpcellden devam mı etsek ?
biz 2022 yılına kadar 5-6 sene Superonline fiber kullandık hiç sorun yaşamamıştık biraz da şans meselesi tabii.superonline bizim burda da böyle ayda 1 gidiyor yok kablo cart curt bir ton bahane buluyolar
Türknet Zamlara Rağmen Yıllık Bazda Hala En Mantıklı İSS Ben Devam Edeceğim Alternatifi Yok Halen Fiyat Olarak .Yakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor:
Alıntıyı görüntüle
Çöpcellden devam mı etsek ?
kapsama.btk.gov.tr
orası öyle bulundun bölgede hangisi iyiyse deneyerek onu bulmak lazımbiz 2022 yılına kadar 5-6 sene Superonline fiber kullandık hiç sorun yaşamamıştık biraz da şans meselesi tabii.
Daha 2-3 gün önce mahallemize TT tarafından yer kazılarak turuncu ve siyah fiber kabloları döşendi (taşındık). Umarım en geç 2 3 aya fiber üyesi olabilirim çünkü iptal olacak bir projeye benzemiyor sebebi ise yakınımızda ki çoğu sokağa bunu yapmışlar.orası öyle bulundun bölgede hangisi iyiyse deneyerek onu bulmak lazım
Düzelttimkonum görünüyor