Arkadaşlar Acil Kulaklık Önerisi Lazım

pwoin.

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
1500
havit gamenote fuxi h3 aldım kargoya daha verilmedi kötü diyorlar iptal edeceğim ama acil öneri lazım

orası öyle hocam 1800 e kadar zorlayabilirim kartta 1600 var kuponla hallederim gibi kablolu olabilir yeterki sorun çıkarmasın
bütün paraları arabadan insanların evinin bahçelerine atarsan paran kalmaz tabi

orası öyle hocam 1800 e kadar zorlayabilirim kartta 1600 var kuponla hallederim gibi kablolu olabilir yeterki sorun çıkarmasın
H7 alabilirsin fakat onada iyi değil diyorlar bu paraya alacağın kablosuz çok daha iyidirde kablosuz rahatlığını hiçbiri vermez

H7 alabilirsin fakat onada iyi değil diyorlar bu paraya alacağın kablosuz çok daha iyidirde kablosuz rahatlığını hiçbiri vermez
ya kabloyu alip karnimin ustune koyuyorum gayet rahat oluyo aslinda önemli olan uzun ömürlü olması durduk yere kulaklık bozuldu durduğu yerde yani teknolojik ürün sorun normal ama insanın kafası çok karışıyor

ya kabloyu alip karnimin ustune koyuyorum gayet rahat oluyo aslinda önemli olan uzun ömürlü olması durduk yere kulaklık bozuldu durduğu yerde yani teknolojik ürün sorun normal ama insanın kafası çok karışıyor
Kablo sorun değilse h3 yerine bunu alabilirsin ben zamanında 1k ya almıştım 1 sene kullandım mikrofonu mükemmel ses kalitesi çok iyi biraz kafanı sıkabilir fakat zamanla açılıyor. Birde deri ped olduğu için terletebilir onun dışında çok iyi bence. Driveride var. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,033
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri