Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Bütçe
37000
Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım

Ekler

• IMG_2886.webp
    IMG_2886.webp
    181.8 KB · Hit: 307
  • 4E480EB5-AB0C-4886-9CBC-3C8AF624DF2D_EA3D7356-771F-4FE0-B18A-FC3CBE3A02E4.webp
    4E480EB5-AB0C-4886-9CBC-3C8AF624DF2D_EA3D7356-771F-4FE0-B18A-FC3CBE3A02E4.webp
    87.2 KB · Hit: 307
  • IMG_2885.webp
    IMG_2885.webp
    41.2 KB · Hit: 304
Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım
Güle güle kullanın hocam, genel olarak sorun yok 9000 serisinde, geçenlerde bi driver sorunu oldu ama düzelttiler, ben amd adrenalin yazılımında otomatik güncelleme kapalı kullanıyorum, yeni çıkan güncellemeyi bir süre geç yüklüyorum, sorun yaşamıyorum.

Üzmez üzmez hayırlı olsun aldığımız her şey yanımıza kâr kalıyor indirim bindirim kovalarken aylar senelere karışmadan al iyi günlerde kullan.Kartı alanlar biraz underwolt ile kullanıyor hotspotu sanki diğer modellerden biraz fazla zaten full peformansa gerek yok direk underwlt yaparsın.Vramleri aksine en soğuklardan gözüküyor güzel ortalamanın üstü bir model inşallah fabrika şansın olsun o olmadı mı sorunlar bitmez.

Son düzenleme:
Hocam ben yaşamadım bu modeli de kullanmadım ancak macun akintisi oluyor diyorlar bu modelde isterseniz bir araştırın
Araştırdık ilk parti de öyle bir durum olmuş sanırım 2. Ve sonra ki partilerde düzeltmişler galiba bellek muhabbeti de nitekim öyleymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dikey olarak kullanıldığında problem olabiliyor diye biliyorum yatay kullanımda sorun çıkarmaz.
Yatay kullanırım zaten Rgb falan yok fanlarda dikey takmalık bir görüntüye sahip değil zaten

rtx 3080 i satacak olursan benim arayışım var iletişime geçelim
Tamam hocam 9070xt gelsin bakalım biraz kullanayım sorunlarla vs. Karşılaşırsam iade edip ona da dönebilirim diye düşünüyorum o yüzden hemen satmayacağım

1.5 seneyi gecti cok memnunum benim ki sapphire. Cs2 oynarken sicakliklar 50-55 derecesi kartin dun baktigim icin en net onu hatirliyorum
Pure model de çok tatlı bir model 2x8 pin kullanıyor güzel aslında ilk istediğim o modeldi ancak bulamadım sıfır uygunsa 2. Ek 34k 1 yıl kullanılmış kartlardı hep bende bunu görünce çektim

Güle güle kullanın hocam, genel olarak sorun yok 9000 serisinde, geçenlerde bi driver sorunu oldu ama düzelttiler, ben amd adrenalin yazılımında otomatik güncelleme kapalı kullanıyorum, yeni çıkan güncellemeyi bir süre geç yüklüyorum, sorun yaşamıyorum.
Driver dan driver güncellemesinde nvidia da yapıyor sürücü problemi millet nvidia yı çok sorunsuz sanıyor ama sürücüleri ilk geldiğinde tam optimize olmuyor bir kaç günde düzeltiyorlar hep ama ona rağmen çok güzel bir deneyimdi Rtx 3080 aynı klasmanda sürücü deneyimi olsun ben okeyim amd tarafında ilk kez deneyeceğim bakalım gelsin

Popüler adamdan güzel yorum da kaptığımıza göre sevinebilirim oh

Son düzenleme:
Üzmez üzmez hayırlı olsun aldığımız her şey yanımıza kâr kalıyor indirim bindirim kovalarken aylar senelere karışmadan al iyi günlerde kullan.Kartı alanlar biraz underwolt ile kullanıyor hotspotu sanki diğer modellerden biraz fazla zaten full peformansa gerek yok direk underwlt yaparsın.Vramleri aksine en soğuklardan gözüküyor güzel ortalamanın bir tık üstü bir model inşallah fabrika şansın olsun o olmadı mı sorunlar bitmez.
Underwolt garanti kapsamı dışına çıkarmıyor diye biliyorum ısılar da düşüyormuş diye biliyorum gelsin default ayarlarda kullanayım biraz neymiş ne değilmiş fabrikasyon deneyim edeyim sonra underwolt yaparım o konu da da hiç tecrübem yok ama garanti dışında kalmıyor ve çift bios model zaten bir şekilde toparlarız her halde

kendim kullanıyorum 9070xt pulse dostum hiçbir sorunu yok
Evet evet biraz daha güzel yorum

zam gelmeden aldığın iyi olmuş. amd alacaksan zaten sapphire den şaşmayacaksın.

Geri