Hangi oyunda max 250 i veriyorYoutuba izlediğim i5 14400f 5060ti 16 GB videolarinda 500 FPS alınıyor ama benim sistem Max 250 FPS veriyor ve evet denedim hangi ayarların olduğu hangi çözünürlükte oynadığım önemli değil lütfen yardımcı olun
Cs2Hangi oyunda max 250 i veriyor
Aynen bende youtubada baktım o fpsleri alıyor millet ben Max 250 FPS alıyorum cs2deHocam eski işlemcim, aynı sorunu yaşadım. Başlarda atıyorum cs de fps ayarları için en düşük ayarlara çektiğim zaman 600 650 civarı görüyordum. Sebebini anlamadığım bir şekilde benimde fps değerleri 250 300 değerlerine düştü. İzlemediğim video, yapmadığım ayar kalmadı. İtopyadan toplamıştım sistemi oraya götürdüm fakat çok ilgilenilmedi ve orada ki ilgili adam neredeyse kullandığı cümlelerle ne yapacaksın o kadar fpsyi falan der gibi konuştuVelhasıl kelam sorunu çözemedim 7800x3d işlemciye geçtim
BEni. Tanıdığımvar aynı şeyler ddr4 de 250 fps fln alıyoe başkasıda 12400f le de 350 fps aşıyor
o işlemciden bir şey bekleme bende forumda 10 tane konu açtım işlemcinin hakkı o fazlasını istiyor ama intelin donanım kısıtlamasına takılıyor performans istiyorsan 13600k kf 14600k kf alman lazımYoutuba izlediğim i5 14400f 5060ti 16 GB videolarinda 500 FPS alınıyor ama benim sistem Max 250 FPS veriyor ve evet denedim hangi ayarların olduğu hangi çözünürlükte oynadığım önemli değil lütfen yardımcı olun
Bende öyle düşünüyorum elden çıkarmam lazım bunuo işlemciden bir şey bekleme bende forumda 10 tane konu açtım işlemcinin hakkı o fazlasını istiyor ama intelin donanım kısıtlamasına takılıyor performans istiyorsan 13600k kf 14600k kf alman lazım
Cs2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen bende youtubada baktım o fpsleri alıyor millet ben Max 250 FPS alıyorum cs2de
i5 14400f + Rtx 5070 sorunsuz internetteki fpsleri alıyorum. İtopyadan almıştım soğutucum da cooler master halo black.
Faktör anakart olma ihtimali yüksek. Düşük güç modunda da çalışabilir. H serisi anakart ise çok randuman bekleme. İyi bir B serisi anakart yada giriş seviyesi bi Z serisi anakarttan anca randuman alabilirsin. Zayıf dediğiniz işlemci aslında gerçek anlamda güzel ve sağlam işlemci H serisi anakart besleyemeye bilir.Youtuba izlediğim i5 14400f 5060ti 16 GB videolarinda 500 FPS alınıyor ama benim sistem Max 250 FPS veriyor ve evet denedim hangi ayarların olduğu hangi çözünürlükte oynadığım önemli değil lütfen yardımcı olun![]()