Öneri 27inch 1080p-2k Monitör Önerisi !

Panelleri aynı pek sorun olacağını sanmam ama sanırım 275QF standı sabit ve üst, yukarı, aşağı yapamazsın kendine yakınlaştıramazsın ama panel olarak aynılar tek farkları budur muhtemelen bide port olabilir bir iki port fazladır
https://amzn.eu/d/0gQqKOdx Büyük ihtimalle 274QPF yi alıcağım çok teşekkür ederim

Merhaba dostum VG27AQML5A Modeline bir göz at derim iyi bir model tavsiye ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yinede diğer arkadaşlardan gelebilecek nacizade önerilerde olabilir herkese iyi günler iyi forumlar <3
Dostum selamlar monitörü şu an kurdum çok güzel tavsiyen için teşekkür ederim renkler biraz belli ediyor harbiden ayrıca tavsiye ettiğin bir ayar falan var mı o konuda bilgi verirsen sevinirim (önceki 27inchten bi tık büyük :) )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dostum VG27AQML5A Modeline bir göz at derim iyi bir model tavsiye ederim.
Asustan bi kere yandım ustam bidaha asus almam benım aldıgım modelde bunun 1080p olanı sanırsam zaten önceki oda çöp oldu

Dostum selamlar monitörü şu an kurdum çok güzel tavsiyen için teşekkür ederim renkler biraz belli ediyor harbiden ayrıca tavsiye ettiğin bir ayar falan var mı o konuda bilgi verirsen sevinirim (önceki 27inchten bi tık büyük :) )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asustan bi kere yandım ustam bidaha asus almam benım aldıgım modelde bunun 1080p olanı sanırsam zaten önceki oda çöp oldu
Hayırlı olsun kankam güle güle kullan pek önerebileceğim bir ayar yok benim sevebileceğim bir ayarı sen sevmeyebilirsin sadece ekranın 200 Hz ve 10 bitte olduğuna emin ol onun dışında pek bir şey yok bu haliylede zaten başarılı ama kendi göz zevkine göre ayar çekersin zaten

Hayırlı olsun kankam güle güle kullan pek önerebileceğim bir ayar yok benim sevebileceğim bir ayarı sen sevmeyebilirsin sadece ekranın 200 Hz ve 10 bitte olduğuna emin ol onun dışında pek bir şey yok bu haliylede zaten başarılı ama kendi göz zevkine göre ayar çekersin zaten
Bit 8deymiş onuda 10 çektim şimdi sağolasın <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,224
Üyeler
200,317
Son üye
zetra577

Geri