Samsung Galaxy A52 Yaptırmaya Değer mi?

bigboss29

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
Seneler önce kardeşime Samsung Galaxy A52 alınmıştı, şuanda İphone XR kullanıyorum ve eski sürüm olduğu için kasım ayında Whatsapp desteği kesilecekmiş. Bunun haricinde telefon 64gb ve sürekli depolama doldu hatası veriyor. Güncellesem bile sürekli takılacağını ve pili hemen biteceği söyleniyor. (Güncelleyebileceğim sürüm İOS 18.7.9)

Samsung Galaxy A52 bozulmuştu neredeyse 1 senedir kullanılmıyor köşeye atılmış şekilde duruyor. Telefonun şarjı 100ken birden 1 e düşüp kapanıyordu ve batarya şişik halde.

Sizce batarya değiştirilip kullanılır mı? Maliyeti ne kadar olabilir?

gidecek olan maliyete bağlı

Kullanılır fazla birseyde tutmaz ortalama belki ortalamanın bir tık altı telefondur. Piyasadaki kasım kasım kasılan androdilerden çok daha iyidir. Ama tabi ki s serisi kadar iphonelar kadar seri değil sıcağı gördümü nadiren aptallasabilir. Samsung a72 kullanıyorum 4 senedir.

gidecek olan maliyete bağlı
Kullanılır fazla birseyde tutmaz ortalama belki ortalamanın bir tık altı telefondur. Piyasadaki kasım kasım kasılan androdilerden çok daha iyidir. Ama tabi ki s serisi kadar iphonelar kadar seri değil sıcağı gördümü nadiren aptallasabilir. Samsung a72 kullanıyorum 4 senedir.
1 yılı geçmiş telefonu açmayalı, büyük ihtimal imei silinmiştir, başvuru yapan çoğu kişininkide reddediliyormuş

işlemcisi a16 ile denk neredeyse yani tam girişin girişi segment kalıyor

işlemcisi a16 ile denk neredeyse yani tam girişin girişi segment kalıyor
Telefondan ne beklediğine bağlı o. Benim telefon arama yapsın-haritaları acsin-mobile bankacilik e devlet işlerimi görsün-tüm bunlari yaparken kasmasın bana yetiyor. Fotoğraf falanda hiç çekmem bazen güzel bir manzara denk gelir arkadaşlarla fotoğraf çekilecek ortam olur onda da çekmeyi unuturum

Seneler önce kardeşime Samsung Galaxy A52 alınmıştı, şuanda İphone XR kullanıyorum ve eski sürüm olduğu için kasım ayında Whatsapp desteği kesilecekmiş. Bunun haricinde telefon 64gb ve sürekli depolama doldu hatası veriyor. Güncellesem bile sürekli takılacağını ve pili hemen biteceği söyleniyor. (Güncelleyebileceğim sürüm İOS 18.7.9)

Samsung Galaxy A52 bozulmuştu neredeyse 1 senedir kullanılmıyor köşeye atılmış şekilde duruyor. Telefonun şarjı 100ken birden 1 e düşüp kapanıyordu ve batarya şişik halde.

Sizce batarya değiştirilip kullanılır mı? Maliyeti ne kadar olabilir?
XR kat kat iyidir A52 den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,676
Üyeler
200,478
Son üye
NeMutluTürkümDiyene1

Geri