Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

Kırılmaz cam kullanıyor muydunuz? Kırılmaz cam kullanırsam kalem hissiyatında sorun yaşar mıyım ?
kendi ucunu ayırdım 6lı uç kiti söyledim 2si kırıldı değiştirip kullanabilirsin satarsan da ilerde kendi ucuyla satabilirsin ben şuan yedek uçlardan memnunum fiyatları da uygun

Merhaba yakın zamanda üniversiteye başlayacağım. Bunun için de bir tablet almayı düşünüyorum. Ipad A16 genel olarak not tutmak, video izlemek için yeterli olur mu ne dersiniz? Şu an fiyatı 20500 tl sizce alınır mı önerir misiniz?
bizzat üniversitede kullanmış biri olarak mutlaka ve mutlaka apple pencil kullan yoksa video izlemek harici hiçbir işe yaramaz kesinlikle gidip ucuz çin malı kalemlerden alma bütçene kalemi de ekle veya farklı model al sana kalem alma diyenleri de dinlememeni tavsiye ediyorum

bizzat üniversitede kullanmış biri olarak mutlaka ve mutlaka apple pencil kullan yoksa video izlemek harici hiçbir işe yaramaz kesinlikle gidip ucuz çin malı kalemlerden alma bütçene kalemi de ekle veya farklı model al sana kalem alma diyenleri de dinlememeni tavsiye ediyorum
Koruyucu cam kullanıyor muydunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı ?

Koruyucu cam kullanıyor muydunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
mat koruyucu cam almıştım memnundum kağıt hissiyatı veriyor falan yazıyordu da ben elim kayarken ekrana takılmasın diye kullanıyodum ekran kalitesi zaten iyi model değil iyice düşürüyor ama derste not tutarken çok işimi görüyordu yks için mi kullanacaksın

Kim kalem alma dedi konuda? Orjinaline gerek yok type c pencil bombos zaten herhangi bir çakma kalem aynı islevi goruyor

Merhaba yakın zamanda üniversiteye başlayacağım. Bunun için de bir tablet almayı düşünüyorum. Ipad A16 genel olarak not tutmak, video izlemek için yeterli olur mu ne dersiniz? Şu an fiyatı 20500 tl sizce alınır mı önerir misiniz?
Güzel tablet bir sorunu yok alabilirsin ders amaçlı kullanacaksan.

Kim kalem alma dedi konuda? Orjinaline gerek yok type c pencil bombos zaten herhangi bir çakma kalem aynı islevi goruyor
bizzat kullandım hocam iki ayrı ucuz kalem aldım biri 200 biri 1500 tlydi ikiside işini doğru yapmadı saniyelik gecikmeler ders çalışırken ( sanıyorum arkadaş yks için kullanacak şekil çizerken sağa sola kayıyor tam hizalamak için alışmak 2-3 ay alıyor ) yaşanıyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yks için çalışacaksan ona göre tavsiyede bulunayım

bizzat kullandım hocam iki ayrı ucuz kalem aldım biri 200 biri 1500 tlydi ikiside işini doğru yapmadı saniyelik gecikmeler ders çalışırken ( sanıyorum arkadaş yks için kullanacak şekil çizerken sağa sola kayıyor tam hizalamak için alışmak 2-3 ay alıyor ) yaşanıyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yks için çalışacaksan ona göre tavsiyede bulunayım
Hocam ben de yks için kullandım hgayet memnundum kalemimden dediginiz tarzda hic bir sorun yasamadım.

Hocam ben de yks için kullandım hgayet memnundum kalemimden dediginiz tarzda hic bir sorun yasamadım.
ucuz çin malı şeyler hocam saçma sapan bşr ürün geldi markaların çoğu aynı ürün zaten orjinal ben aldığımda 4000 tlydi geri satarken işimi bile kolaylaştırdı

ucuz çin malı şeyler hocam saçma sapan bşr ürün geldi markaların çoğu aynı ürün zaten orjinal ben aldığımda 4000 tlydi geri satarken işimi bile kolaylaştırdı
Bilmiyorum hocam dediginiz rakamın 10 da birine almıstım ben avuç içi reddidir vs dir gecikmedir gram sorun yasamadım. Size şans eseri vurmus olabilir.

Bilmiyorum hocam dediginiz rakamın 10 da birine almıstım ben avuç içi reddidir vs dir gecikmedir gram sorun yasamadım. Size şans eseri vurmus olabilir.
yks için tabletle vs hiçbir şekilde kitapta çalışıldığı kadar verim alınamaz , sadece ders videoları vs izlerken faydalı olur tablet

Çıkalı 1 yıl olmasına rağmen fiyatı çok artmış, 6/128 ve 60 hz olması da başka can sıkıcı noktası. Kalemde 4k sanırım, orijinal adaptör alacaksan oda 2.5k toplam 6.5k masraf çıkarıyor meret. İlla ipad deneyimi istiyorsan belki ikinci elde güzel ürün düşürürsün. Android olarak sıfır tarafında Xiaomi Pad Mini bakılabilir 20k bütçede. 12/512 depolaması var, oyun da oynarsın dizi film de yükleyip izlersin, notta alırsın. Ekran 8.8 inç avuca uygun, derste not alırken ergonomi sağlayabilir, 3k Çözünürlükte ve 165 Hz. Samsung tab s11 ultra modellerinde kullanılan en tepe mediatek işlemciyi kullanıyor, 120 fps oyun oynarsın. Kutusunda kalem yok onu ayrı alman gerek (focus pen pro 3200 tl - Smart pen 1500 TL) , 67w adaptörüyle birlikte geliyor. Sıfır ipade göre 3-5k civarı cebine kalır.

Geri