Hangi Ekran Kartı Destek Aparatını Kullanıyorsunuz?

Yahu Anlamıyorum Niye Böyle Bir Şey İcat Ettiler Zaten Vidalıyorsun Dümdüz Duruyor Anlamış Değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu Anlamıyorum Niye Böyle Bir Şey İcat Ettiler Zaten Vidalıyorsun Dümdüz Duruyor Anlamış Değilim
Çok İstiyorsanda Attığın F/P Güzel Bir Tutacak

Hocam uzun süre kullanımda yeni ağır kartlarda milimetrik yamulmalar oluyor riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum

Anakartı yıkayıp HAFX kasaya koyucam valla pislik olmuş hep :D Neyse arkadaşın gönderisini karıştırmayalım ayıp. :D @Ersin3472 hakkını helal et aga.
Estağfurullah hocam hiç sıkıntı yok

ağır kartlar sarkma yapabiliyor. Her anakartın pcı slot malzeme kalitesi aynı değil.

Kasamda destek aparatı var ama vidası nasıl sıkıldıysa elimde ki tornavidayla açamadım yalama oldu bi tık. O yüzden şimdilik kullanamıyorum, başka tornavida ile deneyeceğim :widepeepo:

Koy 1 tl'leri üst üste oldu bitti hem şekil olur

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor.
En kötü ihtimalle bunu alacağım;

Daha önce kullandım bu ürünü de çok da kötü değil. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hayırlı geceler tekrardan.
sizin paylaştığınız ürün bir zaman sonra eğim verecektir. size en uygun ürünü paylaşıyorum.
illede beyaz olsun derseniz bu ürünü de satın alabilirsiniz.

sizin paylaştığınız ürün bir zaman sonra eğim verecektir. size en uygun ürünü paylaşıyorum.
illede beyaz olsun derseniz bu ürünü de satın alabilirsiniz.
Evet beyaz olsun istiyorum ama herculx beyaz tükenmiş şu an i satışı yok attığınız linkte de tükenmiş gözüküyor

Kalem traş var mı evde? Beyaz bir kurşun kalem bulup istediğin yüksekliğe kadar traş edip ya da keserek ucu düz olarak da yükseklik ayarı verilebilir; karta güzel bir destek yapılabilir. Bedava ve milimetrik 🙃

Ekler

• Braket.webp
    Braket.webp
    89.5 KB · Hit: 13
Kalem traş var mı evde? Beyaz bir kurşun kalem bulup istediğin yüksekliğe kadar traş edip ya da keserek ucu düz olarak da yükseklik ayarı verilebilir; karta güzel bir destek yapılabilir. Bedava ve milimetrik 🙃
Aga bu riskli ya iletken bu sonuçta düşüp anakartın pcbye gider bir yere şase yaptırır falan dikkat et.

Aga bu riskli ya iletken bu sonuçta düşüp anakartın pcbye gider bir yere şase yaptırır falan dikkat et.
Kalemin ucu bir yerlere değse de arkasından iletmesi zor ya. Bir de içini almak mümkün, sadece ahşabı kaldığında daha doğru kullanım olur. Benimki şuanda risksiz, sıkı, kaçmaz, etmez. Kasa dikey. PSU boşluğu var altta. Plastik bir kalem de olur. Çamaşır mandalı olur, bonibon kutusu, sakız kutusu vs... :LOL: bir kartonu yuvarla, streç filmle, siyah bantla sar...

Hocam uzun süre kullanımda yeni ağır kartlarda milimetrik yamulmalar oluyor riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum

Estağfurullah hocam hiç sıkıntı yok
hocam gidini 3d baski ile basılmış ürünler alın tek görevi ekran kartını tutmak olan bir şey 1bin tl vermeyini

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor.
En kötü ihtimalle bunu alacağım;

Daha önce kullandım bu ürünü de çok da kötü değil. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hayırlı geceler tekrardan.
Gamepowerin bu ürünü çok stabil tutmuyor diyenler vardı, alttan destek verecek bir şeyler daha iyi olur ama çok güzel görünüyor yinede ekran kartımın kendi kutusundan çıkmıştı tutucu onu kullanıyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,429
Üyeler
200,400
Son üye
furynight

Geri