Türknet Btk Şikayet Sürecim

geçmiş olsun. sikayetvar a şikayet açın bana sorarsanız. oraya eskiden hızlı dönüş yapıyorlardı.
Teşekkür ederim hoxam hem btk ya hemde cimer e şikayet ettim daha da aklıma gelmiyor resmi kurum olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim interneti de 10 gün oldu hala kurmaya gelmediler ben şikayet edebilir miyim acaba daha yeni abone olarak kurulum sağlanmadığı için
Bilemiyorum bencd edebilirsiniz hocam eğer e devletten onayladıysanız yeni internet üyeliğini

İnternet iptal talebimi iletmiş bulunmaktayım :)

Ekler

• 3197.webp
    3197.webp
    89.9 KB · Hit: 23
G.olsun diyelim , Bu 3. şikayette BTK'nın bakması kesin bir şey mi acaba ? 1-2 defa şikayet etmiştim artık firmalar cevap veriyor o yüzden bir önemi kalmamıştı benim için BTK'nın .

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
G.olsun diyelim , Bu 3. şikayette BTK'nın bakması kesin bir şey mi acaba ? 1-2 defa şikayet etmiştim artık firmalar cevap veriyor o yüzden bir önemi kalmamıştı benim için BTK'nın .
Teşekkür ederim hocam evet ben kesin diye biliyorum.

Ekler

• 3185.webp
    3185.webp
    190.6 KB · Hit: 20
Merak etmr artık eşit durumdayız. Şuan komple herkesin interneti gitti :kekw:
Zaten 1 aydır interneti doğru düzgün kullanamıyorum

Merak etmr artık eşit durumdayız. Şuan komple herkesin interneti gitti :kekw:
Zaten 1 aydır interneti doğru düzgün kullanamıyorum
Oha ya böyle rezil bir firma görmedim tüm herkeste nasıl internet gidebilir bencd bunlar bir işler karıştırıyorlar ama ne 😂

Merhaba arkadaşlar Türkneti Btk ya şikayet ettim durmadan oyalıyorlar genel arıza var diye bakın yani 10 tane falan destek kaydı açtım hala çözmediler çok değişik bir firma

İnternet 21 temmuzdan beri hiç yok 21 temmuzda internetim gitti süresiz olarak sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye türknet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala daha yok.

BTK ya yazdım 1.ci şikayette otomatik mesaj şeklinde yazdılar düzelecek vs 2.de biraz daha özendiler kendileri yazdılar uğraşıyoruz vs bakalım 3.cüde zaten btk kurumu incelemye aldı bakalım ne diyecekler yazdıklarına itiraz ettim ve 3 kez şikayet ettim BTK üzerinden çözücez çözecez diyip oyaladılar sadece genel arıza var deyip geçiyorlardı tamam da yeniden şehir mi inşa ediyorsunuz kopan bir kablo var ise 1 günde de çekersiniz 9 gündür tamamen internet yok Allahı severseniz bu kadar kolay oyalama işlerine girmeyin insanlar ***** değiller belli bir saat ve gün verin diyin o saatte gelmiş olacaktır internetiniz bende tamam diyip bekleyim gelmez ise iptal edeyim bütün herşeyimizi internet üzerinden yürütüyoruz bu kadar kolay dalga geçer gibi genel arıza var denilip geçilmez ki ben arızanın yarın 31 temmuz günü çözülmesini istiyorum diye de yazdım eğer çözemeyecekseniz açık açık söyleyin de iptal edelim

İstanbul Bahçelievler Şirinevler mahallesinde oturuyorum bu nasıl bir rezilliktir anlamıyorum elektrik kesintisi bile aynı gün içerisinde geliyor 1 günde yapıyorlar.
Ben memnunum aslında 2gün önce akşam aradım arıza için ertesi gün sabah 10da gelip sorunu halletiler. Ama çoğu kişide sıkıntı yaşatıyorlarmış gördüğüm kadarıyla.

• Beğen
Teşekkür ederim hoxam hem btk ya hemde cimer e şikayet ettim daha da aklıma gelmiyor resmi kurum olarak.

Bilemiyorum bencd edebilirsiniz hocam eğer e devletten onayladıysanız yeni internet üyeliğini

İnternet iptal talebimi iletmiş bulunmaktayım :)
emin olun türknet için geçerli bu dediğim şikayetvar ı gerçekten önemsiyorlar. hatta donanımhaber forumlarınıda sıkı takip ediyorlardı.

• İnanılmaz
Benim interneti de 10 gün oldu hala kurmaya gelmediler ben şikayet edebilir miyim acaba daha yeni abone olarak kurulum sağlanmadığı için
Bana da aynısını yaptılar 5 gün geçince ilk defa şikayet bıraktım sonra sabrettim birkaç kez daha görüştüm falan hala bekletince ve sebep bile vermeyince sizi mi bekleyeceğim diyerek başvuru iptali yaptım başka firmadan bağlattım, buradaki şikayetleri görünce de iyi ki öyle yapmışım diyorum herkesin interneti kesiliyor bu ara Türknette.

Not: 5 günde bağladı diğer firma.

• Beğen
Galiba dün turknet komple çökmüştü Acaba turktelekom ile sorun mu yaşıyor? neticeden haberdan olmak için takibe aldım.

• Beğen
Bana da aynısını yaptılar 5 gün geçince ilk defa şikayet bıraktım sonra sabrettim birkaç kez daha görüştüm falan hala bekletince ve sebep bile vermeyince sizi mi bekleyeceğim diyerek başvuru iptali yaptım başka firmadan bağlattım, buradaki şikayetleri görünce de iyi ki öyle yapmışım diyorum herkesin interneti kesiliyor bu ara Türknette.

Not: 5 günde bağladı diğer firma.
aynen bende öyle yaptım türktelekomu aradım ve 1 günde geldi kurdular türknet cidden rezil 10 gün bekledim gelen giden yoktu ve üstelik mesaj attılar binada tesisat sorunu var diye sözde gelmişler bu sorunla karşılaşıp gitmişler ama gelmediler bile bu kadar da yalancı bir firma işte keşke direkt türktelekomu arasaymışım.

aynen bende öyle yaptım türktelekomu aradım ve 1 günde geldi kurdular türknet cidden rezil 10 gün bekledim gelen giden yoktu ve üstelik mesaj attılar binada tesisat sorunu var diye sözde gelmişler bu sorunla karşılaşıp gitmişler ama gelmediler bile bu kadar da yalancı bir firma işte keşke direkt türktelekomu arasaymışım.
Bana taahhütsüz lazımdı yoksa Türk Telekomdan şaşmam normalde (başka altyapı yoksa ve mecbursam)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,850
Üyeler
200,529
Son üye
mehmet.123

Geri