Ethereal Librium
80+
- Reaksiyon skoru
- 147
10 dakika kadar önce internet gitti. Uygulama ve sitelerine erişilemiyor, telefonlarına da erişilemiyor. Neler oluyor?
Telefonlarının da kapanması biraz tuhaf oldu. Tamda bi işin ortasındaydımGenel bir problem var, herkes bağlanamıyor sanırım bende mobilden girdim.
Herkes bir anda yüklenince çok normal. Bu kadar talebe kimse yetişemez.Telefonlarının da kapanması biraz tuhaf oldu. Tamda bi işin ortasındaydım
dayanıklı olması lazım bir deprem olunca iletişimsiz kimse kalmamalıHerkes bir anda yüklenince çok normal. Bu kadar talebe kimse yetişemez.
Telefonlarının da kapanması biraz tuhaf oldu. Tamda bi işin ortasındaydım
herkes yüklense bile en fazla biraz yavaşlama olmalı, çökme olunca kalitenin yerlerde olduğunu görüyoruz. bu ülkede iletişim şirketleri işini düzgün yapmıyor. ama hepsi fahiş fiyatlar talep etmeyi biliyorHerkes bir anda yüklenince çok normal. Bu kadar talebe kimse yetişemez.
Turknet iyidirAsla türknet kullanmayın dedim diye linçlenmiştim bir arabir insan bir insanın kötülüğünü istiyorsa türknet geç demesi yeterli
Sanki ülkede tek sorunlu firma türknetAsla türknet kullanmayın dedim diye linçlenmiştim bir arabir insan bir insanın kötülüğünü istiyorsa türknet geç demesi yeterli