Çözüldü✓ Bu 2 Klavye Arasından Hangisini Tercih Etmeliyiz

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204

Atk rs7 air düşünür müsünüz gayet güzel klavye

o kadar para verip muhattapsız aula f75 max alınmaz,

o kadar para verip standart yunzii klavye de alınmaz, ikinci elde içini full doldurup bu fiyatlara satamıyolar

competitive fps/moba oyuncusuysan manyetik klavye,
gündelik kullanıcıysan çok rekabetçi takılmıyosan o zaman mekanik klavye alınabilir
mekaniklerde de modlu ve modsuz olarak bütçe belirlemek lazım, yada kendi modlayacağın klavyelere bu paralar verilir,

Ben de önerecektim fakat renk seçenekleri pek hoşuma gitmedi. Bir de arkadaşın kablosuz istediğini tahmin ettiğim için önermedim.
Bende turuncusu var bu şekilde görünüyor yazılımını beğendim ben gayet stabil bir şey indirmeden chromeden kontrol edebiliyorsun oldukça detaylı, kutu içeriği ve kaliteside güzeldi 4 tane yedek switch çıkıyor içinden

Ekler

• file_00000000d08472438c030d87534d940c.webp
    file_00000000d08472438c030d87534d940c.webp
    162.8 KB · Hit: 32
Bende turuncusu var bu şekilde görünüyor yazılımını beğendim ben gayet stabil bir şey indirmeden chromeden kontrol edebiliyorsun oldukça detaylı, kutu içeriği ve kaliteside güzeldi 4 tane yedek switch çıkıyor içinden
Bende siyah rengi var zaten :D güzel klavye ama arkadaşın istekleri nasıl bilemiyorum..

o kadar para verip standart yunzii klavye de alınmaz, ikinci elde içini full doldurup bu fiyatlara satamıyolar

gündelik kullanıcıysan çok rekabetçi takılmıyosan o zaman mekanik klavye alınabilir
mekaniklerde de modlu ve modsuz olarak bütçe belirlemek lazım, yada kendi modlayacağın klavyelere bu paralar verilir,
Kanka 3 bin tl zaten en şey klavye 3 bin. 3 tane aula kullanıyorum hali hazırda hiç bir sıkıntıda yaşamadım

Kanka 3 bin tl zaten en şey klavye 3 bin. 3 tane aula kullanıyorum hali hazırda hiç bir sıkıntıda yaşamadım
bende de var f75 yedek klavye olarak tutuyorum demek istediğim bu paralara manyetik klavyeler de var attığı bi klavye 3.5 biri 4.5, bu paraya manyetiklerin modluları doluları var, bu ikiliyi almanın bi anlamı kalmıyo haliyle

Ben gündelik kullanımda da manyetik öneriyorum. Sadece oyun odaklı bakmamak lazım. Tuş basım süresini ayarlayınca manyetik klavyeye göre düz mekanik, mekanikten membran geçmiş gibi oluyor. Tuşa ekstra basman falan gerekiyor. Manyetik hem oyun hem genel kullanımda rahatlatıyor.

Son düzenleme:
Pavyon gibi göz yormuyor mu

Benim gözüm işlevini yitirdiği için yormuyor normal bir insanıkini yoracaktir monitör bile %100 de bende aynı şekilde telefonda
Ben şeffaf keycaps almıştım, eğer klavye RGB'si canlı ve iyi renklerde değilse, şeffaf keycaps çok çirkin duruyor ya.

Geri