Türknet Btk 3. İtirazdan Sonra Btk Kurum İncelemesinde Yazıyor

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
535
Merhaba arkadaşlar türknet intetnet (kullanamıyorum) 10 gündür internetim yok btk ya şikayet ettim 3 kez itiraz ettim verdikleri otomatik cevaplara şuanda btk sitesinde kurum incelemesinde diyor daha önceden 1 ve 2 ci şikayette normal cevaplar veriyordu şimdi cevapta vermedin kurum incelemesinde yazıyor bu nedir acaba ?

Aboneliğimi de iptal ettim.

Türkneti Btk ya şikayet ettim durmadan oyalıyorlar genel arıza var diye bakın yani 10 tane falan destek kaydı açtım hala çözmediler çok değişik bir firma

İnternet 21 temmuzdan beri hiç yok 21 temmuzda internetim gitti süresiz olarak sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye türknet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala daha yok.

BTK ya yazdım 1.ci şikayette otomatik mesaj şeklinde yazdılar düzelecek vs 2.de biraz daha özendiler kendileri yazdılar uğraşıyoruz vs bakalım 3.cüde zaten btk kurumu incelemye aldı bakalım ne diyecekler yazdıklarına itiraz ettim ve 3 kez şikayet ettim BTK üzerinden çözücez çözecez diyip oyaladılar sadece genel arıza var deyip geçiyorlardı tamam da yeniden şehir mi inşa ediyorsunuz kopan bir kablo var ise 1 günde de çekersiniz 9 gündür tamamen internet yok Allahı severseniz bu kadar kolay oyalama işlerine girmeyin insanlar ***** değiller belli bir saat ve gün verin diyin o saatte gelmiş olacaktır internetiniz bende tamam diyip bekleyim gelmez ise iptal edeyim bütün herşeyimizi internet üzerinden yürütüyoruz bu kadar kolay dalga geçer gibi genel arıza var denilip geçilmez ki ben arızanın yarın 31 temmuz günü çözülmesini istiyorum diye de yazdım eğer çözemeyecekseniz açık açık söyleyin de iptal edelim

Ekler

• 3201.webp
    3201.webp
    16.5 KB · Hit: 39
  • 3197.webp
    3197.webp
    89.9 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar türknet intetnet (kullanamıyorum) 10 gündür internetim yok btk ya şikayet ettim 3 kez itiraz ettim verdikleri otomatik cevaplara şuanda btk sitesinde kurum incelemesinde diyor daha önceden 1 ve 2 ci şikayette normal cevaplar veriyordu şimdi cevapta vermedin kurum incelemesinde yazıyor bu nedir acaba ?

Aboneliğimi de iptal ettim.

Türkneti Btk ya şikayet ettim durmadan oyalıyorlar genel arıza var diye bakın yani 10 tane falan destek kaydı açtım hala çözmediler çok değişik bir firma

İnternet 21 temmuzdan beri hiç yok 21 temmuzda internetim gitti süresiz olarak sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye türknet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala daha yok.
3. İtirazda şikayete bizzat BTK bakıyor standart prosedür.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Başka firmaya geç boşver, BTK da o duruma çözüm bulmaz diye düşünüyorum standart bir mesaj yollanır yüksek ihtimalle.
Aynen BTK ya yazdım 1.ci şikayette otomatik mesaj şeklinde yazdılar düzelecek vs 2.de biraz daha özendiler kendileri yazdılar uğraşıyoruz vs bakalım 3.cüde zaten btk kurumu incelemye aldı bakalım ne diyecekler yazdıklarına itiraz ettim ve 3 kez şikayet ettim

Böyle bir hizmet verebilen görmedim hiç iptal ettim sabah interneti hayırlı olsun türknet bir müşteri daha kaybettin.

Son düzenleme:
Türkiye genelinde kesinti varmiş sanirım

• Beğen
Turknet ile ilgili bende problem yaşadım 10 günden fazladır internet yoktu fiber kablo kopuktu her gün aradım sonuç olmadı ve en son bende btkya şikayet ettim 2 defa inceleme yapılıcak yazıp otomatik yazı yazıp kapattılar en son şikayet kapandı.

• Üzgün
Turknet ile ilgili bende problem yaşadım 10 günden fazladır internet yoktu fiber kablo kopuktu her gün aradım sonuç olmadı ve en son bende btkya şikayet ettim 2 defa inceleme yapılıcak yazıp otomatik yazı yazıp kapattılar en son şikayet kapandı.
Kendi kendilerine kapatamazlar arkadaşta olduğu gibi kurum incelemesi yazması lazım sol üstte itiraz et çıkmıyor mu?

• Beğen
1-2 aydır bıktım türknetten.
Fiyat sürekli artıyor, hizmet aynı kalıyor. Hatta aynı kalsa yine iyi, gittikçe düşüyor.
Zaman zaman 1-2mbpslere kadar düşüyor.
Türknetten çıkıp hangi internete geçmemi önerirsiniz? Şuan 950tl ödüyorum.
(Vdsl altyapı, 50,65mbps kullanıyorum)

• İnanılmaz
1-2 aydır bıktım türknetten.
Fiyat sürekli artıyor, hizmet aynı kalıyor. Hatta aynı kalsa yine iyi, gittikçe düşüyor.
Zaman zaman 1-2mbpslere kadar düşüyor.
Türknetten çıkıp hangi internete geçmemi önerirsiniz? Şuan 950tl ödüyorum.
(Vdsl altyapı, 50,65mbps kullanıyorum)
Valla türk telekom iyidir en iyi alternatiftir veya turkcell superonline olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye genelinde kesinti varmiş sanirım
Yok bendeki farklı bir durum hocam bende 10 gündür hiç intrrnet yok bende bugün iptal ettim interneti :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 saat falan önceydi o şu an geldi arkadaşta 9 gündür falan yok genel arızalık durum değil yani.
Aynen arıza değilde çok farklı bir durum var herhalde kablo vs de kopmadı bizde yani kopuk olsa derlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,716
Üyeler
200,486
Son üye
fearslodge

Geri