Türknet Btk 3. İtirazdan Sonra Btk Kurum İncelemesinde Yazıyor

Valla türk telekom iyidir en iyi alternatiftir veya turkcell superonline olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok bendeki farklı bir durum hocam bende 10 gündür hiç intrrnet yok bende bugün iptal ettim interneti :(

Aynen arıza değilde çok farklı bir durum var herhalde kablo vs de kopmadı bizde yani kopuk olsa derlerdi.
Onu fiziki gelip bakmadan anlayamazlar ben sizin bina içi hatta sorun olduğunu düşünüyorum bu arada

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Turknet ile ilgili bende problem yaşadım 10 günden fazladır internet yoktu fiber kablo kopuktu her gün aradım sonuç olmadı ve en son bende btkya şikayet ettim 2 defa inceleme yapılıcak yazıp otomatik yazı yazıp kapattılar en son şikayet kapandı.
Bizde kablo da kopukmdeğil öylesine sanki canları sıkılmıştı 10 gündür internet vermiyorlar bakalım iptal başvurusunu bugün sabah yaptkm ama interneti geri getirirseler iptal ederim internetin iptal başvurusunu.

Onu fiziki gelip bakmadan anlayamazlar ben sizin bina içi hatta sorun olduğunu düşünüyorum bu arada
Olabilir gerçekten de hocsm bizim binaya gelip ekip baktı sinyal 0.2 falan gösteriyordu normale 20-22 falan olması gerekiyor en dağlıklı değerler 20-ile 24 arası 25 den yukarısı stabil değildir.

Bizde kablo da kopukmdeğil öylesine sanki canları sıkılmıştı 10 gündür internet vermiyorlar bakalım iptal başvurusunu bugün sabah yaptkm ama interneti geri getirirseler iptal ederim internetin iptal başvurusunu.

Olabilir gerçekten de hocsm bizim binaya gelip ekip baktı sinyal 0.2 falan gösteriyordu normale 20-22 falan olması gerekiyor en dağlıklı değerler 20-ile 24 arası 25 den yukarısı stabil değildir.
Bende binadan daireye gelen kabloda sorun vardı ama aynı zamanda o zamanlarda genel bir arıza vardı bende iptal edip kablonete başvurdum gelen adam kablo çekti ama sonra altyapı açık olmadığını gördü altyapıya yönlendirdi fakat yeterli yer yokmuş başvurum iptal oldu kablonete bende o kabloyu kullanarak turknetin iptalini geri çektim kullanıyorum. Duydum bir şey var turknetin taşeron firmalarla sorun yaşadığını söylemişti gelen belki doğrudur belki yanlış bu gördüklerimiz belki de onun habercisidir turknet güzel firma uzun süredir sıkıntı yaşamadım ama son 1 aydır ben dahil çoğu kişi problem yaşıyor umarım firma kendini düzeltir

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bende binadan daireye gelen kabloda sorun vardı ama aynı zamanda o zamanlarda genel bir arıza vardı bende iptal edip kablonete başvurdum gelen adam kablo çekti ama sonra altyapı açık olmadığını gördü altyapıya yönlendirdi fakat yeterli yer yokmuş başvurum iptal oldu kablonete bende o kabloyu kullanarak turknetin iptalini geri çektim kullanıyorum. Duydum bir şey var turknetin taşeron firmalarla sorun yaşadığını söylemişti gelen belki doğrudur belki yanlış bu gördüklerimiz belki de onun habercisidir turknet güzel firma uzun süredir sıkıntı yaşamadım ama son 1 aydır ben dahil çoğu kişi problem yaşıyor umarım firma kendini düzeltir
Evet bence de durum böyle hocam bugünkü olaydan sonra zaten herkes türknete karşı bir nefret duygusu başlamıştır diye düşünüyorum tüm Türkiye genelinde birden şnternet kesmek ne demek yıl 2026 :D

Birisi kabloyu çekmiş, zarar vermiş olabilir mi?

Birisi kabloyu çekmiş, zarar vermiş olabilir mi?
Yok hocam çünkü direkt apartmandaki 1000 mbps kutudaki tüm kablolara baktılar hepsinde aynı değerler vardı yani sadece bizim dairedeki kablo değil tüm daireler 0.2 değerlerdeydi.

Yok hocam çünkü direkt apartmandaki 1000 mbps kutudaki tüm kablolara baktılar hepsinde aynı değerler vardı yani sadece bizim dairedeki kablo değil tüm daireler 0.2 değerlerdeydi.
Nasıl çözeceklermiş onu söylediler mi

Aynı binadan değilde civarda tanıdık varsa türknet kullanan ona sorsan tam net olay ortaya çıkardı
Keşke hocam tanıdık yok soramadım hala ayrıca internette gelmedi hala ama bem tabii ki iptali başlattım.

Ekler

• 3197.webp
    3197.webp
    89.9 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,143
Üyeler
200,601
Son üye