🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hiç enerjim yok ya, gerçekten. Mod.'lar uğraşsın. Yanlış bilgilendirme ve çığırtkanlık da 1 hafta ban ye de, 1 hafta huzura ersin insanların gözleri.
Bakalım yanlış bilgilendirmeden kim ban yiyecek am5 işlemcilerin 6400 üstüne stabil kalamayacğını iddia eden Tütkiye en iyi yazılımcı mısı yoksa sıradan olduğu iddia edilen biri mi ?.

eleman küfür etmekten beter etmiş adama bir sürü hakaret etmiş adminin bi el atması lazım

benim arkadaşın 6000 mhzlik hynix-A rami :)
Forumda yanlış bilgi moda oldu , bir şey araştırırken 2-3 kere daha araştırın .
1785517661813.webp

Sen ya troll ya da hiçbir şey bilmeyen birisin. 3 senede yazık olmuş, bir şeyler öğrenseydin keşke. Daha AM5'in çalışma şeklini bilmiyorsun. 6000 üstünün anlamı yoktur AM5'de. 6400 (7200+) üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur.

Garip birisin. Dikkat et.
Hahah yanlış bilgilendirme yedi adam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaşın 6000 mhzlik hynix-A rami :)
Forumda yanlış bilgi moda oldu , bir şey araştırırken 2-3 kere daha araştırın .
Alıntıyı görüntüle
canını yiyim seni bunun gibi insanlar iflah olmaz. 8000 mhz üstelik cl36 da çalıştırmış nasıl yaptın ya 13 senelik biri olamaz diyordu aklıma Prens dizisinde Fatih Sultan Mehmet ile olan konuşma geldi:D

canını yiyim seni bunun gibi insanlar iflah olmaz. 8000 mhz üstelik cl36 da çalıştırmış nasıl yaptın ya 13 senelik biri olamaz diyordu aklıma Prens dizisinde Fatih Sultan Mehmet ile olan konuşma geldi:D
O yanlış bilgilendirmeyi işaretleyen mod da bir haber sanırım dünyadan.

O yanlış bilgilendirmeyi işaretleyen mod da bir haber sanırım dünyadan.
Adam resim atmış mesela ne dersin bende 7200 de çalıştırıyorum mesela (yakında 8400 deneyeceğim). Bu forumda 100 lerce insan gördüm 7000 mhz üstü alan hatta yardım forumları var bunun üzerine

Adam resim atmış mesela ne dersin bende 7200 de çalıştırıyorum mesela (yakında 8400 deneyeceğim)
Canım kardeşim, hiçbir yerde kesinlikle olmaz, almaz demedim. Bu, düşük bir yüzdenin yeridir. 6000mhz üstü, AM5'de anlamsızdır. Bunu bilmeyen modun olduğu forum da garipmiş. Sildiricem ben o uyarıyı, merak etme. 2 kere sildirdim aynısını. Daha 7800x3d'nin 85W peak çektiğini bilmeyen modun olduğu forumda; normal.

Canım kardeşim, hiçbir yerde kesinlikle olmaz, almaz demedim. Bu, düşük bir yüzdenin yeridir. 6000mhz üstü, AM5'de anlamsızdır. Bunu bilmeyen modun olduğu forum da garipmiş. Sildiricem ben o uyarıyı, merak etme.
İlk başta ihtimal veremedin direkt boot alamaz dedin am5 işlemcilerden dolayı deteklemez dedin sonradan %10'a uydurdun. SK Hynix A-die varsa 6000mhz cl 26 da çalıştırırsın 8000 mhz cl 36 da

sorma hocam adam 8000 mt/s c36 yapmış
Satmam diyor , Keşke 2x32 i bulabilsem RAM'in diyor .
b650 toma hawk ile 7400 c34 yapmış
Şuan x870 ile 8000 mhz c36 yapmış .

Bunu şu yüzden paylaşıyorum . Ben mesela ram ile ilgili bir kaynak arasam gider overclock veya redditte araştırırım . Orada tecrübeli insanlar kendi deneyimlerini paylaşıyor . Burada biraz bilgi kirliliği var o yüzden bilgilendirme olarak attım fotoğrafı .

sorma hocam adam 8000 mt/s c36 yapmış
Satmam diyor , Keşke 2x32 i bulabilsem RAM'in diyor .
b650 toma hawk ile 7400 c34 yapmış
Şuan x870 ile 8000 mhz c36 yapmış .

Bunu şu yüzden paylaşıyorum . Ben mesela ram ile ilgili bir kaynak arasam gider overclock veya redditte araştırırım . Orada tecrübeli insanlar kendi deneyimlerini paylaşıyor . Burada biraz bilgi kirliliği var o yüzden bilgilendirme olarak attım fotoğrafı .
yok yaw yapamazsın b650 yapamaz ya öyle diyor ben demiyorum :D AM5 işlemciler desteklemezmiş diyor :D :D :D . Bana yıllarca yaptığım işi öğretiyor wordpress bozuntusu :D

İlk başta ihtimal veremedin direkt boot alamaz dedin am5 işlemcilerden dolayı deteklemez dedin sonradan %10'a uydurdun. SK Hynix A-die varsa 6000mhz cl 26 da çalıştırırsın 8000 mhz cl 36 da
Reddit'de AM5 sub'nın %90'ını; 7200mhz ile boot alamayan insanlar oluşturuyor. "Çok zordur stabil çalışması" lafımı eğip; büktün. Yetmedi, yazılımcılığıma, kim olduğuma dair mahalle çingenesi gibi sözlerde bulundun.

Yetmiyor, hiçbir şey bilmeyen bir moderator; beni yanlış bilgilendirme diye tagliyor.

Bu çözülür, merak etme.

yok yaw yapamazsın b650 yapamaz ya öyle diyor ben demiyorum :D AM5 işlemciler desteklemezmiş diyor :D :D :D . Bana yıllarca yaptığım işi öğretiyor wordpress bozuntusu :D
Yıllarca yaptığın işi mi? R10 profili bıraksana bir, bakayım. Wordpress'de eklenti kurmak, yazılımcılık değil. Ben o kullandığın wordpress'de object cache sisteminin büyük kısmını geliştirmiş kişiyim. R10 profilini at bana özelden, ben de sana atacağım.

Reddit'de AM5 sub'nın %90'ını; 7200mhz ile boot alamayan insanlar oluşturuyor. "Çok zordur stabil çalışması" lafımı eğip; büktün. Yetmedi, yazılımcılığıma, kim olduğuma dair mahalle çingenesi gibi sözlerde bulundun.

Yetmiyor, hiçbir şey bilmeyen bir moderator; beni yanlış bilgilendirme diye tagliyor.

Bu çözülür, merak etme.

Yıllarca yaptığın işi mi? R10 profili bıraksana bir, bakayım.
Bunun nedeni ya işi bilmiyor ya sk hynix çip ile işe girmiyor ya da 1:1(eğer bu şekilde ise extreme deniyordur zaten) de bunu test ediyor ve ya 4 slot şeklinde deniyordur.

Bu çözülür, merak etme.

Yıllarca yaptığın işi mi? R10 profili bıraksana bir, bakayım. Wordpress'de eklenti kurmak, yazılımcılık değil. Ben o kullandığın wordpress'de object cache sisteminin büyük kısmını geliştirmiş kişiyim. R10 profilini at bana özelden, ben de sana atacağım.
R10 kullandığımı iddia eden oldu mu ya lütfen patlaşır mısınız belki de paylaştımda ben unuttum arkadaş çok iddialı da ?

Bunun nedeni ya işi bilmiyor ya sk hynix çip ile işe girmiyor ya da 1:1 de bunu test ediyor
İş bilmemek ile alakası yok. AM5'in yapısı bu. Ram çipiyle falan da alakası yok. Forum harika bir forum olduğu için; seni düzeltecek 2 kişiyi de senin gibilere laf anlatırken banlamış; şu an kontrol ettim. Biri de mujkaydı.

Garip bir forum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,112
Üyeler
201,126
Son üye
ahmet.Alyanak