Patriot Viper Xtreme 5 32gb (2x16gb) Ddr5 7600mhz Cl36 Aldım İyi mi? Acil

AI kullanmıyorum, şirkette sadece debugging için kullanıyoruz. Vue.js cont.'larından biriyim aynı şekilde WordPress'in 18 güvenlik açığını kapattırmış birisiyim. Aktif olarak 9 dil biliyorum ama işim gereği 1 senedir kod yazmadım, proje yöneticisiyim.

Burada da değil, r10'dan biriyim. Şu forumda değil, r10 da bile bana yazılım konusunda laf edebilecek birisi yok.

Lütfen canım kardeşim, belli ki yaşça da ufak birisin, spora başla, çimene dokun. Ailene yazık.

Olayları bilmiyorum. Bu mesajın için dönüş yapıyorum. Seni tanımıyorum. Ama 13 yıldır sektördeyim lafından yola çıkarak yaşını da göz önüne alarak zamanında benden eğitim almış öğrencilerimden biri olduğunu varsayıyorum. Böyle ukalaca ve kati cümleler kurmamanı tavsiye ediyorum. İyi forumlar.

Olayları bilmiyorum. Bu mesajın için dönüş yapıyorum. Seni tanımıyorum. Ama 13 yıldır sektördeyim lafından yola çıkarak yaşını da göz önüne alarak zamanında benden eğitim almış öğrencilerimden biri olduğunu varsayıyorum. Böyle ukalaca ve kati cümleler kurmamanı tavsiye ediyorum. İyi forumlar.
GSU mezunuyum. Hocam olabilecek donanımda olduğunu sanmıyorum, çalıştığın yerde supervisor'ın olabilirim belki; PM atabilirsin. Bu cümlenin kurulma sebebi üstteki arkadaşının bu konudaki rencide edişi sözleri. Durduk yere yazılımdan ego yapacak değilim. Kendisi bana AI yazılımcısı diye bir anda alakasız bir şekilde çemkirdiği için bunu yazdım.

Senin gibilerin de üstünde çok çalıştım. Burada ego yapmana gerek yok.

Önceki konunun tüm yorumlarını okuyarak geldi hissettim buraya geleceğini.

Önceki konunun tüm yorumlarını okuyarak geldi hissettim buraya geleceğini.
Sen PM'e bile cevap vermedin ki. Arkadaşlarınla eğlenin. Söylediğim şeye adam altta AI'a sordum, sen haklıymışsın diyor ama ne hikmet ki bi' sen, bi' de kardeşler tekel forumun sıcak fırsatlar modu biliyor doğruyu. Garip. İyi eğlenceler.

Başlarım böyle işe şurada 3 yazılımcıyız bende Mobile Developer çıkaralım bir proje vuralım masaya. AI nasıl sorasan öyle cevap verir doğru prompt girmezsen her şeye tamam oluyor ondan 0 bilgi ile sadece AI ile yazılımcı olunmaz mesela :D

Gel intern olarak yarın seni invidyo'ya yerleştirelim.
Söz ağızdan bir kez çıkar yerleştirmeyen ne olsun. Ben işimi seviyorum ayrılmak da istemiyorum da yanlış anlaşılmasın :D

Yanlış Kategori
Hocam cl36 6000mhz 32gb sıfır 17k satıyorum 🥲

Eyvah eyvah uygunsuz konudan rapor yiyeceksin ya hemen düzenle kimse uyanmadan :D
Örnek olsun diye dedim ya. 3 hafta olacak ilanda. Millet sitelerde 20-25k ya alıyor 5-6k altına yazıyorum almıyorlar anlamadım gitti

Örnek olsun diye dedim ya. 3 hafta olacak ilanda. Millet sitelerde 20-25k ya alıyor 5-6k altına yazıyorum almıyorlar anlamadım gitti
Bende dahil olmak üzere çoğu kişide çip takıntısı var ondan olabilir de hocam 5-6k daha ucuza yazmamışsınız ki zaten 16-20k arası 32gb ramler sarı sitede bazı piyasa bilmezler hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cl36 6000mhz 32gb sıfır 17k satıyorum 🥲
tamda dediğim gibi oldu yanlış kategori uyarısı

Bende dahil olmak üzere çoğu kişide çip takıntısı var ondan olabilir de hocam 5-6k daha ucuza yazmamışsınız ki zaten 16-20k arası 32gb ramler sarı sitede bazı piyasa bilmezler hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamda dediğim gibi oldu yanlış kategori uyarısı
Ben 0 ram aldım şu an mutluyum hocam kimse moralimi bozamaz bunu almasaydi patriot markasının başka 25k lik dual kitini alacaktım ha bu indirime girmiş alayım bari dedim resmen yorumlarda kaos çıktı ama

Ben 0 ram aldım şu an mutluyum hocam kimse moralimi bozamaz bunu almasaydi patriot markasının başka 25k lik dual kitini alacaktım ha bu indirime girmiş alayım bari dedim resmen yorumlarda kaos çıktı ama
Aklıma insta reelsleri geldi bir ürün aldıktan sonra incelmelerini izlerken Hayatta alabileceğiniz en kötü ürün felan reelsleri var ya :D

Geri