❌İndirim Bitti! Apple TV 64 GB 8999tl 11stok Amazon 4 Taksit

Bende kullandım neye göre dediniz hocam bunu?
özellik bakımından apple daha iyi ama next ortalama 3500 tl bulabilirken , apple ı 9 bin tl zor buluyoruz , next yerli üretim ve yerli teknoloji ( yersen yerli teknoloji ) iken , apple abd malı , uzun lafın kısası resmen 3 katı fiyat farkı varken karşılaştırma yapmak mantıksız

özellik bakımından apple daha iyi ama next ortalama 3500 tl bulabilirken , apple ı 9 bin tl zor buluyoruz , next yerli üretim ve yerli teknoloji ( yersen yerli teknoloji ) iken , apple abd malı , uzun lafın kısası resmen 3 katı fiyat farkı varken karşılaştırma yapmak mantıksız
2.el Olarak tercih edilir ama sıfırına bu kadar bayılmanın lüzmu yok bence .

4k akışta bu aletten daha iyisi yok. Fiyat bedava.

Zamdan sonraki en düşük Fiyat Hala benim gözüme fazla geliyor bu fiyatları ama ihtiyacı olan varsa baksın.
Alıntıyı görüntüle
Yav ucuz yollu bir Box alayım diye konu açtım önerilen modeller 3-4 bin lira olmuş artık minimum, bu fiyat artışları ne hale gelmiş böyle geçen sene sonu o cihazlar 1500TL falandı bu da 5000TL idi sanırım.

Yav ucuz yollu bir Box alayım diye konu açtım önerilen modeller 3-4 bin lira olmuş artık minimum, bu fiyat artışları ne hale gelmiş böyle geçen sene sonu o cihazlar 1500TL falandı bu da 5000TL idi sanırım.
alan yok ki resmen her tv artık google tv destekler oldu alan olmayınca fiyatlar kara borsaya düştü

Next gen 2 ve apple kullanmış biri olarak uzaktan yakından alakaları yok.
Bende iPad var MacBook Pro var onları televizyona kabloyla bağlayıp aktarsam daha iyi değil mi özellikle Macbook’u zaten içinde Apple TV var uzaktan kontrol etmeye falan ihtiyacım yok almama gerek var mı sence başka bir şey katıyor mu

Arayüz olarak apple çok akıcı.
Next haliyle daha yavaş ve menü geçişlerinde neredeyse kasıyor.
Birinde amiral gemisi telefon menü akıcılığı var diğeri ise 10 binlik telefon hızında.
Ek olarak apple'da kumanda metal ve çok premium hissiyat veriyor.
Next kumandası ise plastik ve hissiyati kötü.
Güzel bir 4k tv'niz varsa apple'da dolby vision desteği var.
Apple tv'den 25tl'ye 4k film kiralayabiliyoruz.
Google play filmlerde aynı filmin genellikle 1080p'si var ve kiralama fiyatları çok pahalı.
1785538516973.webp

google play filmler tr de kullanılmıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin , bu konuya nerden dayanarak söylediniz ?,

kaynak : https://play.google.com/store/movies?hl=tr

Bende iPad var MacBook Pro var onları televizyona kabloyla bağlayıp aktarsam daha iyi değil mi özellikle Macbook’u zaten içinde Apple TV var uzaktan kontrol etmeye falan ihtiyacım yok almama gerek var mı sence başka bir şey katıyor mu
Kabloyla uğraşacaksan gerek yok tabi.

Kabloyla uğraşacaksan gerek yok tabi.
zaten odamda televizyon var, MacBook masamda duruyor ve masama kadar uzanan bir HDMI kablom var. MacBook zaten monitöre bağlı şekilde duruyor yani kabloyu takmak benim için hiç sorun değil hiçbir avantajı yok doğru mu anladım benim için

Ben de bu gidişle TV Box yerine TV alacağım direkt daha mantıklı gelmeye başladı garip bir şekilde 😀
öyle yapmak daha iyi olur , ucuza qled ler düşer muhtemelen kasım indirimlerinde o zaman almanı tavsiye ederim

zaten odamda televizyon var, MacBook masamda duruyor ve masama kadar uzanan bir HDMI kablom var. MacBook zaten monitöre bağlı şekilde duruyor yani kabloyu takmak benim için hiç sorun değil hiçbir avantajı yok doğru mu anladım benim için
adamdaki rahatlık paşa da yoktur , bu arada senin için avantajı yok

Alıntıyı görüntüle
google play filmler tr de kullanılmıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin , bu konuya nerden dayanarak söylediniz ?,

kaynak : https://play.google.com/store/movies?hl=tr
Ben web tarayıcı üzerinden içeriklere ulaşıyor dediğimi hatırlamıyorum. Filmler tv üzerinden gözüküyor sadece.
Telefon üzerinden de Google TV uygulamasını indirip kiralayıp tv'ye yansıtabilirsiniz.
1785538823737.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,386
Üyeler
200,369
Son üye
themxcker

Geri