SoykanBickle
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Çift monitör kullanımı için masa arıyorum.
En temizi marangoza yaptır istediğin gibi ölçülerde belki bir tık pahalı olur ama ömürlük kullanırsınÇift monitör kullanımı için masa arıyorum.
5-7k arasında öneri var mı![]()
Evdemo Buket Lüx Ceviz Çalışma Masası
Evdemo Buket Lüx Ceviz Çalışma Masası ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ofis Çalışma Masası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ceramical ms2 kullanıyorum memnunum 140 bana yetiyor ama istersen 160 olanıda mevcutÇift monitör kullanımı için masa arıyorum.
Güzel duruyor. Masanın ayakları ince hafif malzemeden mi? Yani duruşu sağlam mıceramical ms2 kullanıyorum memnunum 140 bana yetiyor ama istersen 160 olanıda mevcut
O kadar bütçeye gider marangozda mdf masa yaptırırım.5-7k arasında öneri var mı
Ne kadar tuttu hocam?Bence de marangoza yaptır. Ben marangoza yaptırdım chatgpt'ye 3d model oluşturup vermiştim tam hayalimdeki gibi oldu![]()
5kNe kadar tuttu hocam?
duruşu sağlam malzemeside baya iyi kasa ve monitörü üzerine bırakıyorum bide bir kaç figür baya güzel duruyor eve gidince foto atarımGüzel duruyor. Masanın ayakları ince hafif malzemeden mi? Yani duruşu sağlam mı
L şeklinde masa daha iyi olmaz mı hocamduruşu sağlam malzemeside baya iyi kasa ve monitörü üzerine bırakıyorum bide bir kaç figür baya güzel duruyor eve gidince foto atarım
5k ise mükemmel hocam