Hangi ayçiçek yağı o fiyat şuandaGüvenasa üretiyor güzel olduğuna eminim. Burada stoğu kalmamış bende 300tl ye 5lt ayçiçek yağı aldım.
Bu fiyata bedava money varsa bedavanin bedavasi ama düşmüyorKalitesi Riviera kadar bile olsa güzel fiyat. Kızartmalar için kullanılır.
Bahsi geçen olay 2016 yılında yaşanmış ve ureticisi KeskinoğluyduŞahsen ben komili veya yudum dışında almıyorum. Arada 200-300 lira fark var diye kalitesiz yağ almayı doğru bulmuyorum. DİRİM İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş. üretiyor gözüküyor. Ayrıca geçmişte prina yağ çıktı içerisinde haberleri vardı.
![]()
Migros ve Carrefour zeytinyağları hileli çıktı | T24
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapısı bozulmuş mal satan firmaları açıkladıt24.com.tr
Bende sepete atınca hala düşüyor desteğe yazın hocamstok bizde var da belirtilen fiyata alamıyoruz. yapılması gereken bir işlem var mı. bilen birisi yok mu
Tercih meselesi. Money ile 660 TL'ye nasıl alındığını anlatırsan almak isteyenler 990 yerine 660'dan faydalansın.Bahsi geçen olay 2016 yılında yaşanmış ve ureticisi Keskinoğluydu
Şuan paylaştığım ürünün üreticisi ise Dirim iç ve dış ticaret yani ikisi apayrı ürünler
Merak edip bu yıl yapılan bakanlik kontrol listelerine baktım hiçbir yerde adı geçmiyordu yani birbiri ile alakasız iki ürünü karşılaştırmak saçma olur
Fiyat farkına gelirsek bu yağ money ile 660Tl ye geliyor bahsi geçen Komili ve Yudumlar ise 1600 TL den başlıyor
Komilinin yemeklik olanları bile 1300 TL nasıl 200 300 fark var anlamadım hocam
Ben 990'dan hesapladım 660'a düştüğünü bilmediğim için.Bahsi geçen olay 2016 yılında yaşanmış ve ureticisi Keskinoğluydu
Şuan paylaştığım ürünün üreticisi ise Dirim iç ve dış ticaret yani ikisi apayrı ürünler
Merak edip bu yıl yapılan bakanlik kontrol listelerine baktım hiçbir yerde adı geçmiyordu yani birbiri ile alakasız iki ürünü karşılaştırmak saçma olur
Fiyat farkına gelirsek bu yağ money ile 660Tl ye geliyor bahsi geçen Komili ve Yudumlar ise 1600 TL den başlıyor
Komilinin yemeklik olanları bile 1300 TL nasıl 200 300 fark var anlamadım hocam
Hocam ben money ile genel alışveriş yaptım bazıları 1350 TL demis halen fiyat 990 TL ye düşüyor alamayanlar desteğe sorsun orada stok bitmiş olabilirTercih meselesi. Money ile 660 TL'ye nasıl alındığını anlatırsan almak isteyenler 990 yerine 660'dan faydalansın.
Sorum bu değil hocam. Fiyat farkına gelirsek bu yağ money ile 660Tl geliyor yazmışsın ya. 660 TL'ye nasıl geliyor o kısmı anlayamadım?Hocam ben genel alışveriş yaptım halen fiyat 990 TL ye düşüyor alamayanlar desteğe sorsun orada stok bitmiş olabilir Alıntıyı görüntüle