Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Amoled olmalı mı ?

• Evet Amoled olmalı

Oylar: 22 81.5%
  • Hayır

Oylar: 5 18.5%

• Oy kullanan toplam üye
    27
Paran varsa Tab S11, Tab S10+ falan alabilirsin. Ekran olarak bunlar amoled. Ama ips ekranda çok üzmez. Tft kadar kötü değil ipsler.
s10fe 'de tft varmış ama ips gibi diyorlar kalite olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen dizi film çok izliyorum tabletten o yüzden ekran önde geliyor
ne kullanıyorsunuz amoled ekranlı sanırım tabletiniz

Simdi konuya cevap vericem polemik baslicak konuda :d
Bir efsanenin sonu
1000006377.webp

Tablette amoled kullanan Samsung'dan başka yok Türkiye de, onlar da fiyat olarak 25-30'dan başlıyor. Evet amoled ekran güzel ama 20k fiyatlarda ki bir tabletin de ekranı o kadar kötü olmuyor, kaliteli lcd paneller kullanıyorlar, üzülmezsin yani. Bende 3k'ya aldığım a8 tablet var onun bile lcd kalitesi tatmin edici seviyede, o kadar kafanı takma. S10 FE+ modelini amoled sanıyorsan onda lcd panel var bildiğim kadarıyla haberin olsun. Ama ekranı baya büyük bir model, içerik izlemesi keyifli olur. 20k bütçede Xiaomi Pad Mini de bir seçenek, aynı fiyata en tepe mediatek işlemciyi veriyor, 12/512 gb depolama var, 67w hızlı şarjı var, pil büyüklüğü dışında her alanda s10 fe+ modelini geçiyor (2500 mah fark var). İki ürünün de ekran çözünürlüğü 3k, Xiaomi'nin ekranı 8.8 inç ama aklında bulunsun, oyunculara yönelik avuç kullanımına uygun. (küçük ekran eksi sayılır mı tartışılır, kişiden kişiye değişen bir durum) Ama 3k çözünürlüğü 8.8 inç ekrana sığdırdığı için samsunga kıyasla daha keskin bir görüntü alırsın diye tahmin ediyorum.
honor magic pad 2 'ler falan var oled ekran, amoled ile benzermiş sanırım ama 30k altında yok gerçekten maaliyeti artırıyor heralde baya anlamadım

Simdi konuya cevap vericem polemik baslicak konuda :d
lütfen buyrun hocam sizin profil resim ve nick uyumunuza hayranım, bazı profiller sizin gibi akılda yer ediyor

Ipad pro m2 ve Ipad pro m5 var elimde. Ipad pro m2 de bulunan IPS ekran mukemmel , evet ipad pro m5 in ekrani daha iyi ama ben samsung galaxy tab s10 + satin almistim , bunun oled ekrani , daha kotuydu ipad pro m2 nin. yani her oled daha iyi olacak diye bir sey yok. Kaliteli IPS ekrana sahip bir tablet alirsan , samsung galaxy tab gibi dandik oledlerden cok daha fazla isine yarar. Samsung u kullanmaya dayanamayip iade etmistim ve sonrasinda ipad pro m5 in cikmasini bekleyip onu almistim.

Samsung alma .Ben kendim denedim ve begenmedim. Telefonda iyidir vs tamam da tablet isinde daha iyi markalar var ve en azindan elle tutabilirsin onlari
bu çok ilginç bir iddia hocam, samsungun oled panelinin ipad'in ips ' inden kötü oldugunu mu söylediniz, doğruysa çok şaşırırım

bu nasıl bir fiyat artışı ya, ben de 3 ay önce çekilmiş tablet tavsiye videosu izliyodum adam 28k tl diyor, bakıyorum şimdi 40k tl olmuş

honor magic pad 2 'ler falan var oled ekran, amoled ile benzermiş sanırım ama 30k altında yok gerçekten maaliyeti artırıyor heralde baya anlamadım

lütfen buyrun hocam sizin profil resim ve nick uyumunuza hayranım, bazı profiller sizin gibi akılda yer ediyor

bu çok ilginç bir iddia hocam, samsungun oled panelinin ipad'in ips ' inden kötü oldugunu mu söylediniz, doğruysa çok şaşırırım

bu nasıl bir fiyat artışı ya, ben de 3 ay önce çekilmiş tablet tavsiye videosu izliyodum adam 28k tl diyor, bakıyorum şimdi 40k tl olmuş
Eskiden bunu honor satıyordu o fiyata şimdi son ay satmayı bırakınca fiyatı uçmuş

magicpad 2 stoğu bitmek üzere olduğu için fiyatı öyle artıyor, eski seri yani

Bu ara bu olaydan ayrı telefon laptop tablet bunlara çok zam geldi eskiden bunların forumları dolu olurdu şimdi sinek avliyor bu fiyattan benim de bunları oneresim gelmiyor ama almadıkça daha çok zam gelecek mevcut şartlarda
27.9a aldığım tablet 35 olmuş :ROFLMAO:

Ipad pro m2 ve Ipad pro m5 var elimde. Ipad pro m2 de bulunan IPS ekran mukemmel , evet ipad pro m5 in ekrani daha iyi ama ben samsung galaxy tab s10 + satin almistim , bunun oled ekrani , daha kotuydu ipad pro m2 nin. yani her oled daha iyi olacak diye bir sey yok. Kaliteli IPS ekrana sahip bir tablet alirsan , samsung galaxy tab gibi dandik oledlerden cok daha fazla isine yarar. Samsung u kullanmaya dayanamayip iade etmistim ve sonrasinda ipad pro m5 in cikmasini bekleyip onu almistim.

Samsung alma .Ben kendim denedim ve begenmedim. Telefonda iyidir vs tamam da tablet isinde daha iyi markalar var ve en azindan elle tutabilirsin onlari
neyi kötüydü parlaklığı mı renkleri mi

IPS var IPS var. Redmi pad pro aldım direkt iade bastım çözünürlük düşük kalıyor epey. Pad7 aldım 3.2k ekran keskin her şey. Olede göre tek artısı yanma korkusu olmadan hep açık bırakıyorum. Onun dışı oled, aradaki farkı karşılayabiliyorsan oled al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,762
Üyeler
200,506
Son üye
hatedeitch

Geri