Öneri Asus Mu Yoksa Philips mi ?

Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullanan varsa tavsiye verirmi acaba ?

arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullanan varsa tavsiye verirmi acaba ?

Philipside alma asusuda

Asus iyi hocam

varmı bi artısı eksisi bende asus düşünüyorum da diğeri de iyi gibi
Asus sağlam marka bunu inkar edebilecek birisi yok. philipsi ölü piksel vs konusunda güvenmiyorum. elbet asusta da olur ama nadir. aceleniz yoksa gaming gecesi beklryebilirsiniz iyi bir fiyata düşürme ihtimaliniz var.

Asus sağlam marka bunu inkar edebilecek birisi yok. philipsi ölü piksel vs konusunda güvenmiyorum. elbet asusta da olur ama nadir. aceleniz yoksa gaming gecesi beklryebilirsiniz iyi bir fiyata düşürme ihtimaliniz var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alacağına tcl miniled al

Evnia’nın siyahını kullanıyorum, memnunum. Ölü piksel vs de yok ayrıca. Asus da iyidir muhtemelen ama o fiyat skalasına çıkınca oled düşünmek daha mantıklı

Beyaz Şart Değilse .

Beyaz Şartsa .

Geri