Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

9700x 4060 ti icin sivi sogutucu anakart onerisi toplam 10-12k butce dusunuyorum ikisine

Aslında a9 plus a okeyim ama herkes wraith in servis konusunda rezalet olduğunu yazmış direkt amazon satıcılı aula sc900 pro var 2400 tl o mantıklı olur mu sence?
Wraithin iade politikası kötüydü onuda 1 ay önce değiştirdiler şuan herhangi şikayet edilebilicek bir durum yok hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi günler öncelikle güzel hizmet eline emeğine sağlık ; kablosuz olacak şekilde oyuncu kulaklığı lazım forza 6 oynuyorum genelde max bütçe 1500 2 elde alabilir kutusu açılmış az kullanılmış gibi önerilerini bekliyorum.

Hocam iyi günler öncelikle güzel hizmet eline emeğine sağlık

Sağolun hocam

kanka bana maks 1500-2000 tl bandında wireless mouse önerirmisin ama mouseun boyutu bilmiyorum referans olurmu senin için tuf gaming m3 gen ll boyutlarında olsun

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
Ekipman değil Ama Lian Li o11 Dynamic Evo RGB Kasaya fan arıyorum ?

kanka bana maks 1500-2000 tl bandında wireless mouse önerirmisin ama mouseun boyutu bilmiyorum referans olurmu senin için tuf gaming m3 gen ll boyutlarında olsun

Hemen hemen aynı boyuttalar direk al geç diyebiliceğim mouse

Ekipman değil Ama Lian Li o11 Dynamic Evo RGB Kasaya fan arıyorum ?

Hemen hemen aynı boyuttalar direk al geç diyebiliceğim mouse

bu atk a9 un yorumlarına baktım bir forumda biri dangleı internet hızını falan etkiliyor tarzı bir şey birde mouseta takılma algılamama tarzı sorunları yaşadığını söylemiş bu modelin air versiyonunun çok iyi oldugunu söylemişler ama airde benim için pahalı şuanlık bende yaşarmıyım düz a9 modelinde bunun gibi sorunlar

bu atk a9 un yorumlarına baktım bir forumda biri dangleı internet hızını falan etkiliyor tarzı bir şey birde mouseta takılma algılamama tarzı sorunları yaşadığını söylemiş bu modelin air versiyonunun çok iyi oldugunu söylemişler ama airde benim için pahalı şuanlık bende yaşarmıyım düz a9 modelinde bunun gibi sorunlar
"Hocam, gözünüzü seveyim, mouse ile internetin ne gibi bir alakası olabilir? Atıp tutmuşlar işte. 😄 Bağlantı sorunları piyasaya ilk çıktığı zamanlarda vardı ama o da donanımsal bir problem değildi. Zaten yazılım güncellemesiyle düzelttiler. Ben size Plus modelini gönderdim. Plus modelinde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Bu fiyat bandında alabileceğiniz en fiyat/performans ürünlerden biri zaten.

"Hocam, gözünüzü seveyim, mouse ile internetin ne gibi bir alakası olabilir? Atıp tutmuşlar işte. 😄 Bağlantı sorunları piyasaya ilk çıktığı zamanlarda vardı ama o da donanımsal bir problem değildi. Zaten yazılım güncellemesiyle düzelttiler. Ben size Plus modelini gönderdim. Plus modelinde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Bu fiyat bandında alabileceğiniz en fiyat/performans ürünlerden biri zaten.
ha plus modeli attığınıza dikkat etmemişim kusura bakmayın teşekkürler yorumunuz için bir öneride daha bulunabilirmisiniz 1000-1500 aralığında klavye için

ha plus modeli attığınıza dikkat etmemişim kusura bakmayın teşekkürler yorumunuz için bir öneride daha bulunabilirmisiniz 1000-1500 aralığında klavye için
Estağfurullah hocam. Eğer almayı düşünüyorsan al geç stokları hızlı biten modellerden.

anakart tavsiye edebilirmisin
amd ddr5 atx beyaz
tip c vifi
7500f ile kullanacağım ama 9800*3d sorunsuz çalışmalı
enaz 2 m2 ssd biri gen5 ve 4 ram yuvalı
mümkünse world karta taksitle

anakart tavsiye edebilirmisin
amd ddr5 atx beyaz
tip c vifi
7500f ile kullanacağım ama 9800*3d sorunsuz çalışmalı
enaz 2 m2 ssd biri gen5 ve 4 ram yuvalı
mümkünse world karta taksitle
Hocam ekipman konusunda her türlü yardımcı olurum fakat donanım olarak daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,998
Üyeler
200,561
Son üye
FLOXİ

Geri