Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

KRal bak fiyat önemli değil. Fark yok demek baska fiyatını haketmiyor demek baska. Su forumda anlasılmayan bu.
hacı yapma gözünü seveyim ya :D kapitalist dünyadayız kimse parayı havadan kazanmıyor. önemli olan kaç akçeye kaç fps verdiği. başka da önemli bişey yok. adam çağ atlayacağını sanıp almış 5080. undervolt falan yapsa zaten stok 5080in kuyruğuna dayanıyor. gözünüzü seveyim ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ülkede elektronik satıcısı olmak vardı birader

çağ da atlamaz ayrıca. amd de boru değil
10,752 rtx 5080 de cuda core var iken 4,096 stream core 9070xt de var emin olun ki arada 2 kat edit renderlama süresi(Adobe Premier pro cuda desteğini açınca) farkı var model eğitime konusunda da inanılmaz fark. var. Ben bu arada ekran kartı seçecek olsam 5080 yönelmem çok zor 16gb vram olan bir kart 2.el 4090 ve ya 4080 super alırım keyfime bakarım

hacı yapma gözünü seveyim ya :D kapitalist dünyadayız kimse parayı havadan kazanmıyor. önemli olan kaç akçeye kaç fps verdiği. başka da önemli bişey yok. adam çağ atlayacağını sanıp almış 5080. undervolt falan yapsa zaten stok 5080in kuyruğuna dayanıyor. gözünüzü seveyim ya

Yav brom ne alakası var adam doğru yapmıs diye bir sey de demedim 5080 alınır wooow kart diye bir seyde demedim. Düz bakıyorsunuz sadece. Adam rasterda fark yok demis ona takılacagına buna takılıyorsun. Burası teknolojik yardım alma platformu ekonomik yönlendirme platformu değil😃 yani oyun icin alınmaz zaten 5080 de fark yok demek icin enayilik lazım.

10,752 rtx 5080 de cuda core var iken 4,096 stream core 9070xt de var emin olun ki arada 2 kat edit renderlama süresi(Adobe Premier pro cuda desteğini açınca) farkı var model eğitime konusunda da inanılmaz fark var
Yorumlar hep "oyun içinse" şeklinde oluyor zaten.

Ki oc performansına bakarak kart alıyosak hali hazırda kullandıgım 5070 oc ayarı ile stok 5070ti gücü alıyorum neredeyse. Arada % 4 ila 5 fark var. Simdi 5070 daha mı mantıklı oldu

Ki oc performansına bakarak kart alıyosak hali hazırda kullandıgım 5070 oc ayarı ile stok 5070ti gücü alıyorum neredeyse. Arada % 4 ila 5 fark var. Simdi 5070 daha mı mantıklı oldu
yok kardesim 9070xt daha mantıklı oldu

ayrıca undervolt overclock değildir

Konu yine alevlendi ya ne oldu kim ne dedi de bu kadar celallenildi :D

yok kardesim 9070xt daha mantıklı oldu

ayrıca undervolt overclock değildir
Kartım özelinde ikisininde pl harici tüm ayarları aynı ondan oc dedim uv de farketmiyor.

5070 ti ile 5080 arasındaki fiyat farkı fazla ve aralarındaki performans farkı az.

Ben 5070 ti tercih ederim şahsen

Amd ye hala daha ATI zamanında sanıp burda çağ atlarsın muamelesi çekiliyor :ROFLMAO:

5070 ti ile 5080 arasındaki fiyat farkı fazla ve aralarındaki performans farkı az.
Bunun nedenini anlayamıyorum mesela benim naçizane fikrim nvidia planında super kartları çıkarıp aradaki fiyat farkını doldurmaktı ama olmayınca o şekilde açık kaldı gibi

Ben 5070 ti tercih ederim şahsen
Yani sunu demek varken burdakiler 9070xt ile 5080 arasında kas gücü farkı neredeyse yok diyor😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,886
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri